Follow us

Η Μπέττυ Μαγγίρα εμφανίστηκε on air έχοντας στην αγκαλιά της την 6 μηνών κόρη του Δημήτρη Μακαλιά και της Αντιγόνης Ψυχράμη

"Έρχεται αυτό το μωρό και λάμπει το σύμπαν..."

MissBloom TEAM
Μακαλιάς και Ψυχράμη Instagram

Το τηλεοπτικό της ντεμπούτο έκανε σήμερα το πρωί η κόρη του Δημήτρη Μακαλιά και της Αντιγόνης Ψυχράμη. Κατά την έναρξη της εκπομπής "Ποιος είναι πρωινιάτικα;", η Μπέττυ Μαγγίρα εμφανίστηκε έχοντας στην αγκαλιά της τη μονάκριβη κόρη των δύο καλλιτεχνών, ξετρελαίνοντας δικαίως τους τηλεθεατές.

Αντιγόνη Ψυχράμη | Με cut out φόρεμα στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη γέννηση της κόρης της

Πιο αναλυτικά, η Μπέττυ Μαγγίρα καλημέρισε τους τηλεθεατές κρατώντας στην αγκαλιά της το μωρό του συναδέλφου της. Η ίδια έμοιαζε να είναι πιο ενθουσιασμένη και χαρούμενη από ποτέ ενώ δε δίστασε να εκφράσει και την επιθυμία της για ένα τρίτο μωρό.

Όπως όλα δείχνουν, η Αντιγόνη Ψυχράμη επισκέφθηκε τον σύζυγό της στη δουλειά μαζί με την έξι μηνών κόρη τους, η οποία σκόρπισε χαρά σε όλο το τηλεοπτικό πλατό.

"Η μέρα μας ομόρφυνε, ο ήλιος ξαναβγήκε, το λουκούμι μου είναι εδώ. Αντιγόνη μου, σε ευχαριστώ τόσο πολύ που το έζησα αυτό. Θέλω κι εγώ. Δημήτρη, θέλω τρίτο μωρό. Εκτός να θέλετε να μου το δώσετε για καμιά βδομαδούλα. Παιδιά, έρχεται αυτό το μωρό και λάμπει το σύμπαν.", σημείωσε μεταξύ άλλων η Μπέττυ Μαγγίρα.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ