Britney Spears | Δεν έχει δει τα παιδιά της πάνω από ένα χρόνο

Η ποπ σταρ Britney Spears έχει χάσει κάθε επικοινωνία με τους γιους της

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η απόλυτη ποπ σταρ Britney Spears, περνάει μία ακόμα δύσκολη περίοδο στη ζωή της, αφού δεν έχει δει τους έφηβους γιους της πάνω από ένα χρόνο, μετά τις διαφωνίες τους για τη συμπεριφορά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η παραγωγός του TMZ Katie Hayes στο ντοκιμαντέρ "TMZ Investigates: Britney Spears: The Price of Freedom" ισχυρίστηκε "Μέχρι το τέλος του καλοκαιριού (2022), οι εντάσεις έγιναν τόσο άσχημες που τα αγόρια δεν απαντούσαν καν στα μηνύματά της. Και ήταν έξαλλη".

Μια πηγή επιβεβαιώνει στο Page Six ότι η τελευταία φορά που η τραγουδίστρια είδε τους γιους της Sean Preston, 17, και Jayden, 16 ετών, ήταν στις "αρχές του 2022" - πριν από το γάμο της με τον Sam Asghari.

Η σχέση της Spears με τους γιους της ήταν τεταμένες για ένα διάστημα προτού τελικά έρθει η οριστική ρήξη τον Αύγουστο του 2022, αφού ο Jayden επέκρινε δημόσια την ικανότητά της ως μητέρα.

"Νομίζω ότι η μαμά δυσκολεύτηκε να μας δώσει προσοχή και να μας δείξει ίση αγάπη. Δε νομίζω ότι έδειξε αρκετή αγάπη στον Preston και νιώθω πολύ άσχημα για αυτό", είπε ο Jayden στην Daily Mail εκείνη την εποχή.

Η Spears πληγωμένη από τα λόγια του γιου της, απάντησε μέσα από μια δημοσίευση: "Με λυπεί βαθιά που γνωρίζω την κατακραυγή (του Jayden) να λέει ότι δεν ανταποκρίθηκα στις προσδοκίες του… και ίσως μια μέρα μπορέσουμε να βρεθούμε πρόσωπο με πρόσωπο και να μιλήσουμε γι' αυτό ανοιχτά!!!!"

Σύμφωνα με τον πατέρα του αγοριού, Kevin Federline, η τάση της Spears να επιδεικνύει το γυμνό της σώμα στο διαδίκτυο και η γενικότερη συμπεριφορά της, δε βοήθησε τα πράγματα.

"Προσπαθώ να τους εξηγήσω: Κοιτάξτε, ίσως αυτός είναι απλώς ένας άλλος τρόπος που προσπαθεί να εκφραστεί. Αλλά αυτό δεν αφαιρεί από το γεγονός του τι τους προκαλεί", είπε στη Daily Mail. "Είναι δύσκολο. Δεν μπορώ να φανταστώ πώς είναι να είσαι ένας έφηβος που πρέπει να πάει στο γυμνάσιο".