Follow us

Γιατί ο Elon Musk απαγορεύει το άρωμα στα γραφεία του

Το αν λειτουργεί προς όφελός σου το να φοράς άρωμα στις συνεντεύξεις για δουλειά και στο γραφείο σηκώνει μεγάλη κουβέντα.

MissBloom TEAM
Elon Musk

Ο Elon Musk, με τις ιδέες αλλά και τις παραξενιές του, μας δίνει συχνά πυκνά τροφή για σκέψη. Τελευταία, λοιπόν, μας απασχολεί για το ότι δεν επιτρέπει στους ανθρώπους που τον συναναστρέφονται να φορούν άρωμα, ειδικά στο γραφείο. Αν, επίσης, σε περνάει ο ίδιος από συνέντευξη για δουλειά, μπορεί να σε κόψει με τη μία, όχι για μια λάθος απάντηση που θα του δώσεις, αλλά γιατί έκανες το λάθος να αρωματιστείς π.χ. με την όλο φρεσκάδα Colonia της Acqua di Parma. Πάει καλά; Ίσως ναι, ίσως και όχι. Το θέμα μας είναι άλλο και έχει να κάνει με την πιθανότητα, τελικά, να έχει δίκιο. Αλλά πριν βγάλουμε τελική κρίση, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Η απαγόρευση του Elon Musk

Ενώ στις συνεντεύξεις για δουλειά και στο γραφείο καλό είναι να πηγαίνεις 'σένιος', καθαρός και καλοχτενισμένος, ο Musk έχει απαγορεύσει τη χρήση αρωμάτων. Σε αυτή την 'παραξενιά', δεν είναι μόνος. Υπάρχουν πολλοί που του δίνουν τα δίκια του. Κι αυτό γιατί το 'λάθος' άρωμα ενδέχεται να κάνει κακή εντύπωση, ακόμα και να προκαλέσει πονοκεφάλους.

Δείτε περισσότερα στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ