Follow us

Stefania | Η εκπρόσωπός μας στη Eurovision του 2021 διασκέδασε σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας

Το λαμπερό look της Stefania στη βραδινή της έξοδο.

MissBloom TEAM
Stefania NDP Photo Agency

Με το πέρας και της φετινής Eurovision, η οποία έλαβε χώρα στο Liverpool της Μεγάλης Βρετανίας πριν λίγες μέρες, συναντήσαμε στην Αθήνα μία παλιά γνώριμη του θεσμού. Ο λόγος για τη Stefania, η οποία μας είχε εκπροσωπήσει στο μουσικό διαγωνισμό το 2021.

Η πανέμορφη τραγουδίστρια που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στη Ολλανδία επισκέπτεται συχνά τη χώρα μας, όχι μόνο επειδή κατάγεται από εδώ, αλλά και γιατί ειδικά μετά τη συμμετοχή της στη Eurovision, η Stefania έχει κάνει αρκετές φιλίες στην Ελλάδα.

Ετσι, ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε, πρόσφατα, να διασκεδάζει σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, ευδιάθετη και χαμογελαστή όπως πάντα. Η 20χρονη, με την οποία κατακτήσαμε τη 10η θέση στη Eurovision, ήταν αρκετά stylish στην έξοδό της και, αναμφίβολα, κέρδισε τις εντυπώσεις με το λαμπερό look της.

Stefania | Η εκπρόσωπός μας στη Eurovision του 2021 διασκέδασε σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας

Συγκεκριμένα, η Stefania επέλεξε για το night out της ένα μαύρο τοπ με εντυπωσιακά cut out σχέδια στο πάνω μέρος, το οποίο συνδύασε με ένα ασημί cargo παντελόνι, αποδεικνύοντας πως ακολουθεί πιστά τις τάσεις της μόδας. Τέλος, ολοκλήρωσε το look με κλασικά, μαύρα μποτάκια και μία κομψή μαύρη τσάντα.

Stefania
Stefania

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ