Follow us

Η Δανάη Μπάρκα μιλάει ανοιχτά για την κατάψυξη ωαρίων | "Περισσότερη εξάντληση μου βγήκε τώρα που…"

Όλα όσα είπε η παρουσιάστρια για την εμπειρία της.

MissBloom TEAM
Δανάη Μπάρκα instagram

Τη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων ολοκλήρωσε πριν από λίγες μέρες η Δανάη Μπάρκα, όπως η ίδια αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η γνωστή παρουσιάστρια ενημέρωσε τους followers της για τη διαδικασία που ακολούθησε ενώ απάντησε και πώς νιώθει ύστερα από αυτό.

Η Δανάη Μπάρκα ολοκλήρωσε τη διαδικασία της κρυοσυντήρησης ωαρίων και είχε στο πλευρό της τη μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου

Πιο αναλυτικά, η Δανάη Μπάρκα σημείωσε πως η διαδικασία δεν ήταν επίπονη ενώ τόνισε πως ένιωσε περισσότερη εξάντληση όταν την ολοκλήρωσε παρά κατά τη διάρκεια. Η ίδια μάλιστα δήλωσε πως θα μοιραστεί βίντεο από τη διαδικασία της ωοληψίας ενώ συμπλήρωσε πως με καλή ψυχολογία και θέληση όλα είναι εύκολα.

"Εμένα όλα πήγαν καλά. Περισσότερη εξάντληση μου βγήκε τώρα που ολοκλήρωσα παρά κατά τη διάρκεια (σε όλα ανάποδη). Έχω βγάλει διάφορα βίντεο για να ανεβάσω γιατί συνειδητοποίησα ότι πολλά κορίτσια δεν γνώριζαν και τη διαδικασία, αλλά έχουν άγχος για το αν θα την κάνουν και άλλα πιστεύουν ότι είναι κάτι πολύ επίπονο. Όλα είναι εύκολα αρκεί να τα θες και να έχεις καλή ψυχολογία." έγραψε η Δανάη Μπάρκα.

Η Δανάη Μπάρκα μιλάει ανοιχτά για την κατάψυξη ωαρίων | "Περισσότερη εξάντληση μου βγήκε τώρα που…"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ