Μιχαήλ Ταμπακάκης | Τι συμβαίνει με την ηθοποιό Σάντυ Χατζηϊωάννου; Απαντά πρώτη φορά για τη σχέση τους

Ο ηθοποιός Μιχαήλ Ταμπακάκης δίνει μία εξομολογητική συνέντευξη, όπου μιλά για την κρίση ταυτότητας και την προσωπική του ζωή.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Ο αγαπημένος μας ηθοποιός Μιχαήλ Ταμπακάκης από τη σειρά Μαύρο Ρόδο, έδωσε μία μακροσκελή συνέντευξη στην ΕΡΤ, όπου μίλησε για την κρίση ταυτότητας που πέρασε πρόσφατα και για τη σχέση του με τη Σάντυ Χατζηϊωάννου.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε: "Έχω ζήσει πολλές κρίσεις, οικονομική, την πανδημία του Covid, ό,τι θες! Είμαι σε μια φάση που είμαι πάρα πολύ περήφανος για τη γενιά μου και τους ανθρώπους. Πρόσφατα πέρασα και εγώ μια κρίση ταυτότητας, τι θέλω, τι δεν θέλω. Προσπαθώ να κάνω ένα ξεκαθάρισμα στη ζωή και στη δουλειά μου. Προσπαθώ να δω εγώ μέσα μου τι θέλω και όχι οι άλλοι γύρω μου. Με έπιασαν διάφορα φιλοσοφικά ερωτήματα και λίγο η πίεση της δουλειάς. Δεν είμαι ποτέ ικανοποιημένος με τον εαυτό μου. Δεν ξέρω αν είναι θέμα αδικίας απλά είμαι τρομερά ανασφαλής".

Για το αν συγκατοικεί με την Σάντυ Χατζηϊωάννου, ο Μιχαήλ Ταμπακάκης απάντησε: "Δεν μένω με την κοπέλα μου αλλά μόνος μου", ενώ μετέπειτα αναφέρθηκε στη σχέση του με τα κοινωνικά δίκτυα και για τα "guilty pleasures" του.