Follow us

Ζωή Κωνσταντοπούλου | Μιλά με τρυφερά λόγια για τη γνωριμία της με τον σύντροφό της, Διαμαντή Καραναστάση

Η πολιτικός Ζωή Κωνσταντοπούλου, σε συνέντευξη μιλά για τις σκέψεις και την τρυφερή πλευρά της έξω από τον πολιτικό χώρο.

Ζωή Κωνσταντοπούλου NDP

Η Πρόεδρος του κόμματος, "Πλεύση Ελευθερίας", Ζωή Κωνσταντοπούλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και μίλησε για την προσωπική της ζωή, για την σχέση της με τον Διαμαντή Καραναστάση, αλλά και για το ενδεχόμενο να αποκτήσει την δική της οικογένεια.

Σε αναφορά της παρουσιάστριας, ότι ο κόσμος θέλει να μάθει περισσότερα προσωπικά πράγματα για την πολιτικό και ως δυναμική γυναίκα απαντά: "Γενικά ποτέ δεν είχα στο επίκεντρο της δημόσιας παρουσίας μου την προσωπική μου ζωή, από την άλλη πλευρά όμως δεν ήταν ποτέ και κάτι κρυφό. Έχω δεχτεί επιθέσεις για την προσωπική μου ζωή. Θεωρώ ότι όταν έχει επιλέξεις να ασχοληθείς με δημόσια πράγματα πρέπει να είσαι έτοιμος να υπερασπιστείς την ζωή σου, σε όλο της το φάσμα".

Ενώ για την γνωριμία με τον Διαμαντή Καραναστάση και για τη σχέση τους αποκάλυψε: "Ο Διαμαντής είναι ένας σπουδαίος καλλιτέχνης, υπέροχος άνθρωπος και είναι ένας άνθρωπος που ξεκινήσαμε μαζί την πλεύση ελευθερίας και ευθύνεται για πάρα πολλά πράγματα θετικά της πολιτικής μου πορείας και της διαδρομής μου".

"Γνωριστήκαμε σε μια θεατρική παράσταση. Είχε προσπαθήσει να με βρει και να με βοηθήσει τότε που δεχόμουν την επίθεση ως πρόεδρος της βουλής. Δεν είχαμε γνωριστεί, εγώ δεν είχα δει καν το e-mail που μου έστειλε και τελικά γνωριστήκαμε πολύ καιρό μετά σε μια θεατρική παράσταση και αμέσως μπήκε μαζί στην διαδικασία του να φτιάξει μαζί μου την "Πλεύση Ελευθερίας" και πάρα πολλά από τα δημιουργικά πράγματα που υπάρχουν σε αυτή την προσπάθεια οφείλονται στην διαδρομή".

Ζωή Κωνσταντοπούλου | Μιλά με τρυφερά λόγια για τη γνωριμία της με τον σύντροφό της, Διαμαντή Καραναστάση

Στην ερώτηση της Ελεονώρας Μελέτη, αν θα ήθελε να αποκτήσει ποτέ δικά της παιδιά επεσήμανε: "Δεν απέκλεισα ποτέ το να έχω δικά μου παιδιά, δεν είναι κάτι που το επιδίωξα με ένταση αλλά δεν είναι και κάτι που το απέρριψα ή το απέκλεισα και ούτε και το αποκλείω. Θα δούμε".

Ζωή Κωνσταντοπούλου | Μιλά με τρυφερά λόγια για τη γνωριμία της με τον σύντροφό της, Διαμαντή Καραναστάση - εικόνα 2

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ