Follow us

Η Κατερίνα Γερονικολού μιλάει για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη | "Όλα είναι ωραία όταν είσαι μαζί του"

Όλα όσα είπε η ηθοποιός για τη συνεργασία τους.

MissBloom TEAM
Κατερίνα Γερονικολού Instagram

Στην εκπομπή "Mega Καλημέρα" μίλησε η Κατερίνα Γερονικολού, με αφορμή τη νέα ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί με σκηνοθέτη τον αγαπημένο της, Γιάννη Τσιμιτσέλη. Η γνωστή ηθοποιός, η οποία τον τελευταίο καιρό βρίσκεται στο χωριό Τσεπέλοβο για τις ανάγκες της ταινίας, μίλησε για τη συνεργασία με τον αγαπημένο της τονίζοντας πως όταν είναι μαζί του, όλα είναι ωραία.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αποκάλυψε πως έχει ήδη κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του με την Κατερίνα Γερονικολού

Πιο αναλυτικά, η Κατερίνα Γερονικολού σημείωσε πως η συνεργασία της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη ως σκηνοθέτη της είναι πολύ καλή ενώ συμπλήρωσε πως στα γυρίσματα περνάνε τέλεια. Η ίδια τόνισε πως ο ηθοποιός ως σκηνοθέτης είναι απελπιστικά ήρεμος ενώ τους καθοδηγεί όλους με τον πιο ωραίο τρόπο.

"Eδώ είναι ένα πάρα πολύ όμορφο μέρος. Δεν αισθανόμαστε ακριβώς ότι είμαστε σε γύρισμα, αισθανόμαστε ότι είμαστε σε μία ομαδική εκδρομή. Κάνουμε το όνειρο του Γιάννη Τσιμιτσέλη πραγματικότητα, με την έννοια που είχε ένα όραμα που είχε να δημιουργήσει μία χριστουγεννιάτικη ταινία για όλες τις ηλικίες."

"Δουλεύουμε πάρα πολύ καλά μαζί και τώρα που τον βλέπω για πρώτη φορά στον ρόλο του σκηνοθέτη με έχει εκπλήξει ευχάριστα. Πίσω από τις κάμερες είναι απελπιστικά ήρεμος, δηλαδή έχει μία απίστευτη ηρεμία και γαλήνη και μας οδηγεί όλους τους ηθοποιούς με ένα τρόπο πολύ πράο, που δεν είχα δει ποτέ αυτή την πλευρά του."

"Όλα είναι ωραία όταν είσαι μαζί του.", δήλωσε η Κατερίνα Γερονικολού.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ