Follow us

Δόμνα Μιχαηλίδου | "Όταν αρρώστησε ο πατέρας μου, η αγωνία μου ήταν αν θα προλάβει τις εκλογές…"

Μεταξύ άλλων, η Υφυπουργός εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων τόνισε πως ζει σαν μία κανονική 35χρονη.

MissBloom TEAM
Δόμνα Μιχαηλίδου NDP

Καλεσμένη στην εκπομπή "Πάμε Δανάη!" βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης η Δόμνα Μιχαηλίδου. Η Υφυπουργός εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων και υποψήφια βουλευτής ΝΔ Α΄ Πειραιά και Νήσων μίλησε στη Δανάη Μπάρκα λίγες μέρες πριν τις εθνικές εκλογές, αποκαλύπτοντας πολλά πράγματα.

Η Δόμνα Μιχαηλίδου στο γήπεδο | Η σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον γοητευτικό σύντροφό της

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή πολιτικός μίλησε για το πώς είναι η ζωή της εκτός της πολιτικής της ιδιότητας σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως ζει σαν μία κανονική 35χρονη. Η ίδια σημείωσε μάλιστα πως είναι Πειραιώτισσα γέννημα θρέμμα, ακόμη και στον χαρακτήρα της, ενώ υπογράμμισε πως δε φοβήθηκε ποτέ της τη δουλειά.

Στη συνέχεια της συνέντευξης, η Δόμνα Μιχαηλίδου αναφέρθηκε και στον χαμό του πατέρα της τονίζοντας μεταξύ άλλων πως όταν αυτός αρρώστησε, η αγωνία της ήταν αν θα προλάβει τις εκλογές.

"Όταν αρρώστησε ο πατέρας μου, τον Φεβρουάριο του 2021, όταν καταλάβαμε ότι η κατάστασή του είναι μη αναστρέψιμη, η αγωνία μου ήταν αν θα προλάβει τις εκλογές. Και μάλιστα είχα την αγωνία και λέω σκέψου να είναι πολύ άρρωστος και να προλάβει τις εκλογές και να μην βγει και το καλό αποτέλεσμα. Είχα διπλή αγωνία, θα τις προλάβει; Και αν τις προλάβει, σκέψου να απογοητευτεί και να επιδεινωθεί η κατάστασή του."

"Το πρώτο τηλέφωνο της ημέρας είναι στη μητέρα μου και το τελευταίο ήταν στον πατέρα μου. Και αυτό το τελευταίο μου λείπει. Μου λείπει πολύ, μου λείπει η συμβουλή του. Ήταν ένας άνθρωπος που αξιολογούσα πάντα την προτροπή του και τη συμβουλή του και το πώς έβλεπε τα πράγματα. Είναι μια πολύ σοβαρή απουσία.", δήλωσε η Δόμνα Μιχαηλίδου.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ