Follow us

Νικολέττα Ράλλη | "Έκοψα τον θηλασμό γιατί έπαθα πάρεση φωνητικών χορδών, δεν μπορούσα να μιλήσω..."

Όλα όσα είπε η παρουσιάστρια για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά τη γέννηση της κόρης της αλλά και κατά τη διάρκεια του τοκετού.

MissBloom TEAM
Νικολέττα Ράλλη Instagram

Καλεσμένη στην εκπομπή "Μαμά-δες" θα βρεθεί στο απόγευμα του Σαββάτου η Νικολέττα Ράλλη. Η γνωστή παρουσιάστρια παραχώρησε στη Τζένη Μελιτά μία άκρως εξομολογητική συνέντευξη αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων πολλές από τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά τη γέννηση της κόρης της αλλά και κατά τη διάρκεια του τοκετού.

Νικολέτα Ράλλη για τη μητρότητα | "Με μαύρισε πολύ - Ξεκίνησα χάπια στους έξι μήνες"

Πιο αναλυτικά, η Νικολέττα Ράλλη περιέγραψε όλα όσα βίωσε κατά τη διάρκεια του τοκετού ενώ αποκάλυψε για πρώτη φορά πως αναγκάστηκε να σταματήσει να θηλάζει την κόρη της αφού έπαθε πάρεση φωνητικών χορδών και δε μπορούσε να μιλήσει.

"Στα καλά καθούμενα εκεί που εγώ ξέρω και είμαι σίγουρη ότι είμαι μία γυναίκα που πιάνει την πέτρα και την στύβει και δεν μασάει πουθενά, ένιωσα ότι σβήνω, χάνομαι, θεέ μου βοήθεια. Δεν σταμάτησε να κλαίω και να λέω "γιατί θεέ μου;”. Δεν υπήρχε λογική, δεν ήθελα να πάω σπίτι φοβόμουν. Φοβόμουν ότι αν πάω σπίτι θα γίνει κάτι πολύ κακό."

"Ένα μήνα μετά την γέννα μου ξαναήρθε αυτή η μαυρίλα και κάθε μέρα μετά τις 15:00 το μεσημέρι κάτι με έπιανε. Ξεκίνησε στους 6 μήνες αγωγή για να καταφέρω να το ξεπεράσω. Τον θηλασμό τον σταμάτησα όταν έπαθα κάτι το οποίο δεν έχω πει μέχρι και σήμερα. Έπαθα πάρεση φωνητικών χορδών και δεν μπορούσα να μιλήσω.", σημείωσε η Νικολέττα Ράλλη.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ