Follow us

Ευρυδίκη Βαλαβάνη | Πιο σέξι από ποτέ με το πιο "καυτό" outfit της σεζόν

Για ακόμη μία φορά, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη εντυπωσίασε με τις ενδυματολογικές της επιλογές.

MissBloom TEAM
Ευρυδίκη Βαλαβάνη Instagram

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη διατηρεί έναν αρκετά ενεργό λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας συχνά φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της. Και ενώ στο προφίλ της κυριαρχούν στιγμιότυπα από τις προπονήσεις της στο γυμναστήριο, τις αθλητικές της δραστηριότητες και τα ταξίδια της, η ίδια δεν παραλείπει να μοιράζεται με τους followers της τα πιο stylish looks από τις εξόδους της.

Η δημοσιογράφος και επιχειρηματίας, έχοντας χτίσει, μάλιστα, ένα από τα πιο γραμμωμένα και αξιοζήλευτα κορμιά της showbiz, εντυπωσιάζει με κάθε της ανάρτηση, κάτι που έκανε και αυτή τη φορά με το νέο της post.

Πρόσφατα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, εκμεταλλευόμενη τον ανοιξιάτικο καιρό, έκανε μία ιδιαίτερα κομψή και σέξι εμφάνιση σε βραδινή έξοδο, παρέα με καλές της φίλες.

Συγκεκριμένα, επισκέφθηκε γνωστό μαγαζί των Νοτίων Προαστίων, φορώντας ένα φόρεμα που "πλημμύριζε" θηλυκότητα. Μαύρο, εφαρμοστό, σε μάξι γραμμή με έντονο cut out που αναδείκνυε τους γραμμωμένους κοιλιακούς της, συγκέντρωσε ιδιαίτερα θετικά σχόλια από τους πιστούς της followers και, αναμφίβολα, αποτελεί μία από τις κορυφαίες ενδυματολογικές επιλογές της Ευρυδίκης Βαλαβάνη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ