Follow us

Νίκη Κεραμέως | "Δε συνυπάρχουμε πολύ στο σπίτι με τον σύζυγό μου...με ρωτάει αν έχω χρόνο να τα πούμε"

Η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή "Πάμε Δανάη!".

MissBloom TEAM
Νίκη Κεραμέως NDP

Καλεσμένη στην εκπομπή "Πάμε Δανάη!" βρέθηκε σήμερα το πρωί η Νίκη Κεραμέως. Η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων μίλησε για όλα στη Δανάη Μπάρκα ενώ δε δίστασε να αναφερθεί στην προσωπική της ζωή και τον σύζυγό της.

Νίκη Κεραμέως | Ο γιος της έχει γενέθλια - Οι τρυφερές ευχές και η φωτογραφία

Πιο αναλυτικά, η Νίκη Κεραμέως αποκάλυψε πώς γνωρίστηκε με τον σύζυγό της, όταν εκείνη δούλευε ακόμη ως δικηγόρος στην Αμερική, λέγοντας μεταξύ άλλων πως όταν της ζήτησε να βγούνε ραντεβού εκείνη απάντησε πως μπορεί σε τέσσερις μήνες. Στη συνέχεια, η Υπουργός σημείωσε πως λόγω υποχρεώσεων δε συναντιέται συχνά με τον σύζυγό της καθώς η προεκλογική περίοδος είναι ιδιαίτερα απαιτητική.

"Με το χέρι στην καρδιά, δεν συνυπάρχουμε πολύ στο σπίτι με τον σύζυγό μου. Οι απαιτήσεις της προεκλογικής περιόδου είναι τέτοιες που γυρνάω πολύ αργά, αφού έχουν κοιμηθεί και φεύγω πολύ το πρωί. Άρα η επαφή γίνεται μέσω τηλεφώνου."

"Δούλευα ως δικηγόρος στην Αμερική. Ήρθε και ο Δημήτρης, ως δικηγόρος. Δεν γνωριζόμασταν προσωπικά αλλά είχαμε έναν κοινό γνωστό. Μια μέρα χτύπησε το τηλέφωνο μου και με ρωτάει αν έχω χρόνο να τα πούμε. Δούλευα σε μια υπόθεση που έπρεπε να ταξιδεύω σε πολλές πολιτείες της Αμερικής. Αυθόρμητα άνοιξα το ημερολόγιο μου να δω πότε τελειώνουν αυτές οι αλλεπάλληλες δίκες και του είπα ότι μπορώ σε 4 μήνες. Το σημείωσα όμως και πράγματι όταν τελείωσαν τα ταξίδια τον πήρα τηλέφωνο και τον αποτελείωσα.", σημείωσε η Νίκη Κεραμέως.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ