Follow us

Η Μαρία Μενούνος στην Ελλάδα | Το ελληνικό διαβατήριο και η δήλωση συμμετοχής στον Μαραθώνιο

Η Μαρία Μενούνος πόζαρε χαμογελαστή στο πλάι του πατέρα και του συζύγου της

MissBloom TEAM
Η Μαρία Μενούνος στην Ελλάδα | Οι φωτογραφίες με τον σύζυγο και τον πατέρα της και η δήλωση συμμετοχής στον Μαραθώνιο NDP Photo Agency

Εδώ και λίγα 24ωρα η Μαρία Μενούνος βρίσκεται στην Ελλάδα κάτι το οποίο έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια πόζαρε περήφανη μπροστά από το Καλλιμάρμαρο κρατώντας στα χέρια της το καινούργιο ελληνικό της διαβατήριο.

Στην ανάρτηση της έγραψε χαρακτηριστικά: "Είμαι περήφανη που είμαι Ελληνίδα και στο διαβατήριο!! Και δεν θα υπήρχε καλύτερο μέρος να το μοιραστώ αυτό από την Χώρα μου! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα Ελληνικά προξενείο της Βοστωνης και του Λος Άντζελες, ειδικά στην κα Ελένη Μελετίου και Μαρία Κουκουτση που προσφέρανε στην οικογένεια μου"

Δες την ανάρτηση της


Πέρα από την χαρά που της έδωσε η απόκτηση του ελληνικού διαβατηρίου της, η Μαρία Μενούνος επισκέφθηκε με τον πατέρα της Κώστα Μενούνο και με τον σύζυγο της Kevin Undergaro τα γραφεία του Σύνδεσμου Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων προκειμένου να δηλώσει συμμετοχή για να πάρει μέρος στον 40ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Κατά την επίσκεψη της στα γραφεία του ΣΕΓΑΣ η Μαρία Μενούνος φωτογραφήθηκε με τον σύζυγο και τον πατέρα της και πόζαραν χαμογελαστοί και ευδιάθετοι.

Δες τις φωτογραφίες από την επίσκεψη τους στα γραφεία του ΣΕΓΑΣ

Η Μαρία Μενούνος στην Ελλάδα | Το ελληνικό διαβατήριο και η δήλωση συμμετοχής στον Μαραθώνιο
Μαρία Μενούνος, Κώστας Μενούνος

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ