Follow us

Πρίγκιπας Harry | Το ιδιαίτερο δώρο που όλα δείχνουν ότι θα κάνει στην Meghan Markle για την πέμπτη επέτειο του γάμου τους

5 χρόνια γάμου συμπληρώνουν η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry με τον τελευταίο να έχει ετοιμάσει ένα ξεχωριστό δώρο.

MissBloom TEAM
Meghan Markle Splash News/Ideal Image

Ήταν 19 Μαΐου του 2018 όταν η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry αντάλλαξαν όρκους σε μια ονειρική τελετή στο Κάστρο του Windsor. Η πέμπτη επέτειος γάμου του ζευγαριού είναι γεγονός και όλοι αναρωτιούνται ποιο είναι το δώρο που θα χαρίσει ο πρίγκιπας στη γυναίκα της ζωής του, κάτι το οποίο αναμένεται να μάθουμε τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με τον πρώην βασιλικό μπάτλερ του βασιλιά Καρόλου, Grant Harrold, ο Harry πιθανότατα θα έχει μεγάλα σχέδια για να γιορτάσει αυτό το έτος-ορόσημο. Ο Harrold, ο οποίος εργάστηκε ως μπάτλερ του Καρόλου για επτά χρόνια, λέει ότι υποψιάζεται ότι ο Harry θα αγοράσει στη σύζυγό του ένα συγκινητικό δώρο για την πέμπτη επέτειο του γάμου τους στις 19 Μαΐου 2023, σύμφωνα με τη Mirror. "Ο Harry είναι πολύ συναισθηματικός", αναφέρει αρχικά ο πρώην μπάτλερ. "Είναι πολύ στοργικός και στοχαστικός. Καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για τα πράγματα με τους ανθρώπους που αγαπάει" συμπληρώνει.

Διάβασε τη συνέχεια στο harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ