Follow us

Η Αθηνά Οικονομάκου έγινε νονά για τρίτη φορά | Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες από τη βάφτιση

Η επιχειρηματίας μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο Instagram, υπέροχα στιγμιότυπα από τη βάφτιση.

MissBloom TEAM
Αθηνά Οικονομάκου Instagram

Οι τελευταίες μέρες ήταν ιδιαίτερα ξεχωριστές για την Αθηνά Οικονομάκου, η οποία έγινε νονά για τρίτη φορά. Συγκεκριμένα, η επιχειρηματίας βάφτισε την κόρη του αδερφού της, Νικήτα, σε μία πανέμορφη τελετή στο Γύθειο.

Μάλιστα, η ίδια διατηρεί μία αρκετά στενή σχέση με τον αδερφό της και του έχει ιδιαίτερη αδυναμία, οπότε ήταν φυσικό πως θα γινόταν νονά στην κόρη του, η οποία ήρθε στον κόσμο πριν από ένα χρόνο.

Η περήφανη -και πάντα stylish- νονά, Αθηνά Οικονομάκου, αφού βάφτισε τη μικρή Άρτεμις-Εύα, δημοσίευσε τα εντυπωσιακά στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Τις υπέροχες φωτογραφίες αγκαλιά με τη νεοφώτιστη Άρτεμις-Εύα συνόδευσε με τη λεζάντα: "3η φορά νονά και μάλιστα στο παιδί του αδερφού μου!!! Να μας ζήσεις Άρτεμις-Εύα! Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα είσαι ποτέ μόνη και θα είσαι πάντα γεμάτη από αγάπη και αγκαλιές. Σε λατρεύουμε!!!! Ευχαριστώ θερμά αυτό το καταπληκτικό πλάσμα την Βίβιαν που με τα @vintelibyvivianchatzeli αριστουργήματά της μας έκανε αυτή τη μέρα ακόμα πιο μοναδική! "

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ