Follow us

Ρούλα Ρέβη | Η εξομολόγηση στο Instagram και τα αποθεωτικά σχόλια από τους θαυμαστές της

Η φωτογράφος Ρούλα Ρέβη δημοσιεύει μία φωτογραφία με την κόρη της και με αφορμή αυτό ανοίγει τη συζήτηση για ένα θέμα ταμπού.

Ρούλα Ρέβη Instagram

Πολλές μητέρες, (ειδικά εκείνες που γίνονται για πρώτη φορά μαμάδες), προβληματίζονται σχετικά με το αν το παιδί τους επιτρέπεται να κοιμάται μαζί τους τα βράδια. Και ενώ γιατροί συνιστούν τα βρέφη να κοιμούνται στο ίδιο δωμάτιο με τους γονείς αλλά σε άλλο κρεβάτι, για τις λίγο μεγαλύτερες ηλικίες δεν έχει εξακριβωθεί του τι ακριβώς πρέπει να συμβαίνει.

Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και από ότι φαίνεται το συγκεκριμένο θέμα αντιμετωπίζεται ως ταμπού. Το θάρρος όμως να μιλήσει για αυτό, πήρε η φωτογράφος Ρούλα Ρέβη, ένα πρωινό που σηκώθηκε δίπλα στην κόρη της και έβγαλε μία φωτογραφία, την οποία δημοσίευσε. Κάτω από αυτή έγραψε τις σκέψεις της για το γεγονός και ποια είναι η θέση της.

Εσείς κοιμάστε με τα παιδιά σας η είστε από αυτούς που έχουν διαβάσει αυτά τα βιβλία που μας λένε να τα διώχνουμε όταν τις νύχτες έρχονται στο κρεββάτι ενώ ξέρουμε πολύ καλά πως κάποιος σοβαρός συναισθηματικός λόγος υπάρχει που ένα παιδί θέλει το βράδυ το κρεβάτι των γονιών του.
Εγώ ποτέ δεν ασπάστηκα αυτή τη φιλοσοφία του κλαίει το παιδί άστο κρεβάτι και το αφήνω για να γίνει ανεξάρτητο, η γιατί είναι χειριστικό και υπάρχει ολόκληρο πλάνο να καταστρέψει τη σχέση του ζευγαριού, γιατί έχω ακούσει διάφορες τέτοιες μπούρδες στο παρελθόν. Ακολουθώ αυτό που έχουν ανάγκη τα παιδιά μου και όταν υπερβάλουμε απλά τους το λέω. Σε καμία περίπτωση όμως όταν ήταν μωρά και μέχρι να μιλήσουν δεν τα έδιωχνα ποτέ. Εσείς; ❤️
Άσε μου μια δυο τρεις η εκατό καρδιές αν πιστεύεις στη συγκοίμηση 🙂📸😘💥🧿🧿🧿🧿🧿

Κάτω από την ανάρτηση εκατοντάδες μαμάδες την αποθέωσαν, τονίζοντας ότι όταν τα παιδιά είναι έτοιμα φεύγουν μόνα τους. Μεταξύ αυτών που έσπευσαν να συμφωνήσουν μαζί της ήταν επίσης η Μάνια Ντέλου, αλλά και η Αλίκη Κατσαβού.

Ρούλα Ρέβη | Η εξομολόγηση στο Instagram και τα αποθεωτικά σχόλια από τους θαυμαστές της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ