Follow us

Κατερίνα Λάσπα | Η σέξι εμφάνιση με λευκό ολόσωμο μαγιό που ενθουσίασε το Instagram

Η εντυπωσιακή φωτογραφία που μοιράστηκε η Κατερίνα Λάσπα.

MissBloom TEAM
Κατερίνα Λάσπα | Η σέξυ εμφάνιση με λευκό ολόσωμο μαγιό NDP Photo Agency

Μπορεί το καλοκαίρι να μην έχει φτάσει επίσημα, όμως δεν είναι λίγες οι Ελληνίδες celebrities που έχουν μπει στο mood της εποχής και έχουν ξεκινήσει ήδη τις πρώτες τους βουτιές. Μεταξύ αυτών, και η Κατερίνα Λάσπα, η οποία πρόσφατα δημοσίευσε μία εντυπωσιακή φωτογραφία της, φορώντας το μαγιό της.

Η ίδια έχει, μάλιστα, ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα της showbiz, κάτι για το οποίο φροντίζει με ισορροπημένη διατροφή, αλλά και αρκετή γυμναστική, αποφεύγοντας ωστόσο τις υπερβολές. Χαρακτηριστική ήταν και η δήλωσή της σε παλαιότερη συνέντευξή της: "Μου αρέσουν τα ωραία κορμιά, τα γυμνασμένα και όχι τα τούμπανα".

Έχοντας έναν αρκετά ενεργό λογαριασμό στο Instagram, η Κατερίνα Λάσπα δεν παραλείπει να μοιράζεται φωτογραφίες από την καθημερινότητά της αλλά και τις εξορμήσεις της, συγκεντρώνοντας χιλιάδες likes και σχόλια κάτω από αυτές.

Αυτή τη φορά, δημοσίευσε ένα εντυπωσιακό στιγμιότυπο από τις διακοπές της στη Σέριφο, όπου η ίδια απόλαυσε τον ηλιόλουστο καιρό και πόζαρε με φόντο τη θάλασσα, φορώντας ένα λευκό ολόσωμο μαγιό με cut out στοιχείο και ένα λευκό παρεό.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ