Follow us

Jennifer Lawrence | Μετά τα ατυχήματα εμφανίζεται ακομπλεξάριστη στο κόκκινο χαλί με σαγιονάρες

Η ηθοποιός Jennifer Lawrence εμφανίστηκε στο Φεστιβάλ στις Κάννες με σαγιονάρες για μεγαλύτερη ασφάλεια

Jennifer Lawrence Splash

Η Jennifer Lawrence είναι η χολιγουντιανή σταρ με το περισσότερο χιούμορ, αφού επανειλημμένα έχει αποδείξει ότι μπορεί να σπάει τον πάγο σε δημόσιες ντροπιαστικές στιγμές. Ωστόσο, προϊδεασμένη από τις προηγούμενες τις εμπειρίες, θέλησε να κινηθεί σε ασφαλή πλαίσια και να βάλει μία εντυπωσιακή κόκκινη τουαλέτα και από κάτω αντί για τακούνι, να εμφανιστεί με σαγιονάρες, στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας, Anatomy of a Fall, στο Φεστιβάλ των Καννών.

Ας δούμε όμως, ποιες ήταν οι στιγμές που την οδήγησαν σε εκείνη την επιλογή.

Η 32χρονη ηθοποιός το 2013 είχε κερδίσει το Όσκαρ της καλύτερης ηθοποιού, αλλά στην πορεία για να το παραλάβει, σκόνταψε στις σκάλες.

Την επόμενη χρονιά είχε ακόμα ένα ατύχημα στα Όσκαρ, ενώ περπατούσε στο κόκκινο χαλί.

Δύο χρόνια αργότερα σκόνταψε και έχασε το ένα της παπούτσι, καθώς έβγαινε από ένα δείπνο για τον εορτασμό της ταινίας της, Silver Linings Playbook, στο Λονδίνο.

Την ίδια χρονιά, ήταν καλεσμένη στο The Tonight Show με τον Jimmy Fallon, όπου αναφέρθηκε στις ''τούμπες'' με γέλιο λέγοντας: Έχω πέσει σε όλο τον κόσμο'', αλλά ακόμη αποφάσισε, να εξομολογηθεί δύο ακόμα ντροπιαστικές της ιστορίες, δείχνοντας πόσο ακομπλεξάριστη είναι.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ