Follow us

Μαρία Μενούνος | "Όταν μου είπαν ότι έχω πάλι καρκίνο είπα: Θα έχω μωρό και δεν θα είμαι εδώ για να τη γνωρίσω;"

Η Μαρία Μενούνος μιλά για τον ερχομό της κόρης της και για τις ανησυχίες που αντιμετώπισε.

Η Μαρία Μενούνος στην Ελλάδα | Οι φωτογραφίες με τον σύζυγο και τον πατέρα της και η δήλωση συμμετοχής στον Μαραθώνιο NDP Photo Agency

Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια Μαρία Μενούνος βρίσκεται αυτή την περίοδο Ελλάδα και μίλησε στην κάμερα της ''Super Κατερίνα'' για τον ερχομό της κόρης της, τη συμμετοχή της στον μαραθώνιο και την περιπέτεια με την υγεία της.

Συγκεκριμένα ανέφερε: "Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαστε ξανά στην Ελλάδα και τώρα πια είμαι αυθεντική Ελληνίδα. Ήρθαμε και για τον Μαραθώνιο, θέλουμε να καλέσουμε όλο τον κόσμο στον αυθεντικό Μαραθώνιο".

Για τον ερχομό της κόρης της που την περιμένει το καλοκαίρι, σχολίασε συγκινημένη: "Έρχεται το κοριτσάκι μας το καλοκαίρι. Το προσπαθούσαμε 10 χρόνια και τώρα ξέρω ότι η μαμά μου την έστειλε. Τώρα ήταν η ώρα", ενώ ο πατέρας της βουρκωμένος αναφέρθηκε και στην απώλεια της γυναίκας του.

Στην ερώτηση ποια ήταν τα πρώτα της συναισθήματα όταν διαγνώστηκε για δεύτερη φορά με καρκίνο πριν από μερικό διάστημα εκείνη απάντησε: "Φοβήθηκα πολύ αλλά μετά έλεγα τις προσευχές μου στο δωμάτιό μου. Έλεγα: πώς έγινε αυτό το πράγμα; Θα έχω μωρό και δεν θα είμαι εδώ για να τη γνωρίσω;". Πρόσθεσε ότι έλαβε στήριξη, τόσο από τον πατέρα όσο και τον σύζυγό της.

"Το παιδί μου πρέπει να μιλάει ελληνικά. Θα είναι πιο πολύ Ελληνίδα από μένα. Η μαμά μου έλεγε: θέλω πάντα να χαμογελάς. Αυτή ήταν η συμβουλή της σε μένα και το κάνω όσο μπορώ" είπε κλείνοντας με δάκρυα στα μάτια, η Μαρία Μενούνος.

Μαρία Μενούνος | "Όταν μου είπαν ότι έχω πάλι καρκίνο είπα: Θα έχω μωρό και δεν θα είμαι εδώ για να τη γνωρίσω;"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ