Follow us

"Μπαμπάκα μου δε θα σε φτάσω ποτέ γιατί ήσουν ο καλύτερος.." | Η συγκινητική ανάρτηση της Ναταλίας Γερμανού για τον πατέρα της, Φρέντυ Γερμανός

"5/9/1934 - 21/5/1999 ❤️"

MissBloom TEAM
Ναταλία Γερμανού Instagram

28 χρόνια συμπληρώνονται φέτος από τότε που ο Φρέντυ Γερμανός έφυγε από τη ζωή. Πιο αναλυτικά, στις 21 Μαΐου του 1999 ο δημοσιογράφος και συγγραφέας έφυγε από τη ζωή σκορπίζοντας θλίψη τόσο στον καλλιτεχνικό χώρο όσο και στην οικογένειά του.

Ναταλία Γερμανού | "Έχω υπάρξει ένα σιχαμένο βρωμόπαιδο στην ανάγκη μου να επιβιώσω..."

Η Ναταλία Γερμανού μάλιστα, η μονάκριβη κόρη του, δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον πατέρα της αυτή τη μέρα. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό δύο βίντεο με διάφορα στιγμιότυπα από εκπομπές του πατέρα της, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως δε θα τον φτάσει ποτέ γιατί ήταν ο καλύτερος.

"Χτες ήταν γιορτή. Γιόρταζε ο Κωνσταντίνος, η Ελένη, γιόρταζε το my number one (18 χρόνια από τη μαγική μας νίκη στο Κίεβο) είχαμε και εκλογές.. 21 Μαΐου. Αυτή η μέρα ! Που κάθε χρόνο η χαρά και η λύπη συγκρούονται μέσα μου σαν να σταμάτησε ο χρόνος. Προχτες η @katerina_vlachou__ μου έφτιαξε αυτό το υπέροχο βίντεο.
Μπαμπάκα μου δεν θα σε φτάσω ποτέ γιατί ήσουν ο καλύτερος και -ναι, αναντικατάστατος, όμως να ξέρεις είσαι η πυξίδα μου και θα σαι για πάντα. 5/9/1934-21/5/1999 ❤️."

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ