Follow us

Στέφανος Τσιτσιπάς | Η απάντηση του πατέρα του για το απίστευτο ξέσπασμα του αθλητή προς τη μητέρα του

"Το ατυχές συμβάν που κάνει τον γύρο του διαδικτύου δεν είναι τίποτα, παρά μόνο μια ένταση..."

MissBloom TEAM
Στέφανος Τσιτσιπάς Instagram

Το πρόσφατο και απίστευτο ξέσπασμα που είχε ο Στέφανος Τσιτσιπάς προς τη μητέρα του και κατά τη διάρκεια του αγώνα του με τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ στον δεύτερο ημιτελικό του Masters της Ρώμης σχολίασε ο πατέρας του, Απόστολος.

Στέφανος Τσιτσιπάς | Οργή για το viral video όπου μιλάει άσχημα στη μητέρα του

Ο Απόστολος Τσιτσιπάς θέλησε να πάρει θέση για όλα όσα έγιναν και όλα όσα είπε ο γιος του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ήταν ένα ατυχές συμβάν. Συγκεκριμένα, ο πατέρας του αθλητή τόνισε πως ο ίδιος ζητούσε από τη μητέρα του να μη μιλάει στα ρωσικά, στη γλώσσα δηλαδή του αντιπάλου, καθώς ήθελε να δείξει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει μόνος του στον αγώνα χωρίς την υποστήριξη της μητέρας του.

"Το ατυχές συμβάν που κάνει τον γύρο του διαδικτύου δεν είναι τίποτα, παρά μόνο μια ένταση μεταξύ μητέρας και γιου. Η μητέρα του λειτούργησε με το αίσθημα της μάνας και προσπάθησε να βοηθήσει το παιδί της. Ο Στέφανος ήθελε να δείξει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει μόνος του στον αγώνα χωρίς την υποστήριξη της μητέρας του, γιατί δεν ήθελε να δείξει ευαίσθητες πτυχές του στον αντίπαλο.", δήλωσε ο Απόστολος Τσιτσιπάς στην εκπομπή "Mega Καλημέρα".

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ