Follow us

Μαίρη Συνατσάκη | Το σπίτι της είναι μία ωδή στην ρετρό αισθητική και τη γαλήνη

Το σπίτι της Μαίρης Συνατσάκη έχει την υπογραφή της σε κάθε γωνία.

Η Μαίρη συνατσάκη αποκάλυψε το όνομα της κόρης της NDP Photo Agency

Η μοναδική παρουσιάστρια και επιχειρηματίας Μαίρη Συνατσάκη, έχει καλό γούστο και ρετρό αισθητική κάτι το οποίο πέρα από την συλλογή της με τα ρούχα και τα παπούτσια, αποτυπώνεται και στην διακόσμηση και διαρρύθμιση του σπιτιού της.

Ο χώρος του μοντέρνου σπιτιού της έχει βάση το λευκό και το στολίζουν boho και σύγχρονα αντικείμενα, ενώ κάποια άλλα δωμάτια ξεχωρίζουν με τις ιδιαίτερες αποχρώσεις τους.

Η κουζίνα είναι κλασσική και ευρύχωρη με λευκά ντουλάπια, βρίσκεται στον ίδιο ενιαίο χώρο με το σαλόνι και σε αυτήν την προσοχή τραβάει το μεγάλο κόκκινο ψυγείο.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπουν οι καρέκλες σε χρώμα μαύρο, κόκκινο και κίτρινο, οι οποίες κάνουν mix&match με το ψυγείο.

Όλα τα λεφτά είναι ο βεραμάν γωνιακός καναπές του σαλονιού, αφού πέρα από άνεση προσδίδει χαρακτηριστική ταυτότητα. Το χρωματιστό τραπεζάκι με τα γραμμικά σχέδια, τα όμορφα μαξιλάρια, τα μικρά μινιμαλιστικά κάδρα και η led επιγραφή ''I like where this is going'' είναι τόσο αξιοζήλευτα στοιχεία, με αποτέλεσμα να μας κάνει η επιχειρηματίας μαθήματα design.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο το δωμάτιο, με τις μεγάλες διάφανες ντουλάπες με τα παπούτσια και τους καθρέπτες, όπου μας ενημερώνει στον χώρο αυτό με στόρι για τις νέες της κολεξιόν.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το vintage γραφείο με το πολύχρωμο μοτίβο στον τοίχο, το ξύλινο θρανίο, την μεγάλη μεταλλική καρέκλα και το πικ απ. Φαίνεται να περνά χρόνο παίζοντας και μουσική, αφού παρατηρούμε μία κιθάρα, ενώ σε στόρι την έχουμε δει να παίζει πιάνο.

Τέλος, το χρώμα στα πλακάκια του μπάνιου σε απόχρωση τιρκουάζ προσδίδουν ζωηράδα και το ξεχωρίζει από τα συνηθισμένα μπάνια.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ