Follow us

Βίκυ Βολιώτη | "Από την αρχή έχω πει στην κόρη μου πως η βιολογική της μητέρα είναι άλλη..."

Όλα όσα εξομολογήθηκε η ηθοποιός στην εκπομπή "Mega Καλημέρα".

MissBloom TEAM
Βίκυ Βολιώτη NDP

Συνέντευξη στην εκπομπή "Mega Καλημέρα" παραχώρησε η Βίκυ Βολιώτη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τον γάμο της και την υιοθεσία της κόρης της αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων πως δεν της έκρυψε ποτέ την αλήθεια.

Χωρίς φίλτρα, χωρίς μακιγιάζ | 5 Ελληνίδες άνω των 50 που μεγαλώνουν όμορφα

Πιο συγκεκριμένα, η Βίκυ Βολιώτη αναφέρθηκε στην υιοθεσία της μικρής Άννας τονίζοντας πως την είχε ενημερώσει από την αρχή πως δεν είναι η βιολογική της μητέρα. Η ίδια σημείωσε μάλιστα πως η διαδικασία της υιοθεσίας ήταν ψυχοφθόρα και μακρά ωστόσο είχε το αποτέλεσμα που επιθυμούσε.

"Από την αρχή έχω πει στην κόρη μου πως η βιολογική της μητέρα είναι άλλη, δεν κρύψαμε κάτι. Η πρώτη συνάντηση με τον σύζυγο μου, ήταν όταν γυρίζαμε μία ταινία μαζί και εκείνος ήταν διευθυντής φωτογραφίας."

"Η πρώτη συνάντηση με την Άννα ήταν όπως όταν μία βιολογική μητέρα συναντάει το μωρό της, αφού γεννήσει. Με το που είδα την κόρη μου ήταν το παιδί μου, τέλος. Η διαδικασία υιοθεσίας μας δυσκόλεψε, μας πήρε 1,5 χρόνο, ήταν πολύ ψυχοφθόρα."

"Ο γάμος έγινε γιατί θέλαμε να ξεκινήσουμε την διαδικασία της υιοθεσίας, αλλιώς νομίζω δεν θα παντρευόμασταν. Μου φαίνεται παλαβό ότι υπάρχουν γυναίκες και ονειρεύονται το νυφικό, εγώ φόρεσα ένα φορεματάκι.", δήλωσε η Βίκυ Βολιώτη.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ