Follow us

Γαία Μερκούρη | "Δεν είμαστε όμορφοι κάθε μέρα"

Η Γαία Μερκούρη έστειλε ένα ισχυρό μήνυμα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

MissBloom TEAM
Γαία Μερκούρη Instagram

Η Γαία Μερκούρη ανήκει στη Gen-Z και ως μέλος της έχει μία πολύ στενή σχέση με τα social media και κυρίως με πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, όπως το TikTok και το Instagram. Η ίδια μοιράζεται εκεί συχνά εντυπωσιακές φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της αλλα και τη δουλειά της ως μοντέλο, ωστόσο έχει αποδείξει αρκετές φορές πως δε φοβάται και να "τσαλακωθεί".

Η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη θέλοντας να προβάλλει τον αυθεντικό της εαυτό και να αλληλεπιδρά με ειλικρίνεια με τους followers της, μοιράζεται συχνά αυθόρμητες, χιουμοριστικές και με ατέλειες αναρτήσεις που "σπάνε" τα τοξικά, μη ρεαλιστικά πρότυπα των social media.

Έτσι έκανε και αυτή τη φορά, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία της σε στόρυ στην οποία ήταν εμφανές πως δεν είχε και την καλύτερη διάθεση, ενώ μάλιστα, συνόδευσε το στιγμιότυπο με ένα ισχυρό μήνυμα.

Γαία Μερκούρη | "Δεν είμαστε όμορφοι κάθε μέρα"

"Φιλική υπενθύμιση πως είμαστε όλοι άνθρωποι με συναισθήματα και κακές μέρες, δεν είμαστε όμορφοι κάθε μέρα και δεν έχουμε την ενέργεια να είμαστε εκείνοι που οι άλλοι θέλουν να είμαστε κάθε μέρα...και είναι οκ" έγραψε η Γαία Μερκούρη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ