Follow us

Ήβη Αδάμου | "Δεν μπορώ να σκεφτώ τη ζωή μου χωρίς τον Μιχάλη"

Όλα όσα είπε η γνωστή τραγουδίστρια για τη μητρότητα και τη σχέση της με τον Μιχάλη Κουϊνέλη.

MissBloom TEAM
Ήβη Αδάμου Instagram

Καλεσμένη στην εκπομπή "Ελένη' βρέθηκε χθες το μεσημέρι η Ήβη Αδάμου. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για πολλά πράγματα ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μητρότητα και φυσικά, στον αγαπημένο της, Μιχάλη Κουϊνέλη.

Η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουινέλης ποζάρουν μαζί με την κόρη τους, Ανατολή, στην πιο γλυκιά φωτογραφία ever

Πιο αναλυτικά, η αγαπημένη pop τραγουδίστρια αναφέρθηκε στη συνεργασία πο έχει όλα αυτά τα χρόνια με τον σύντροφό της τονίζοντας μεταξύ άλλων πως δε μπορεί να φανταστεί τη ζωή της δίχως αυτόν. Η Ήβη Αδάμου στη συνέχεια μίλησε και για τη μονάκριβη κόρη τους, Ανατολή, λέγοντας χαρακτηριστικά πως περνάει πολύ χρόνο μαζί της ενώ βοήθησε το ότι έγινε μαμά σε μικρή ηλικία.

"Είναι η αλήθεια μας και βιωματικά. Υπάρχουν διαφωνίες για τη μουσική κάποιες φορές αλλά με ξέρει τόσο πολύ ο Μιχάλης όπως και εγώ και υπάρχει χημεία. Το "Δεν σε αφήνω" είναι ένα βιωματικό τραγούδι, το έγραψε ο Μιχάλης κάνοντας πλάκα στη κόρη μας, πως δεν την αφήνει. Και το "Για Σένα" είναι για την οικογένειά μας. Τα συναισθήματα με τον Μιχάλη ήταν πολύ έντονα και αμοιβαία από τη αρχή. Πορευόμαστε μαζί και έχουμε εξέλιξη και όταν είσαι γεμάτος ό,τι και να συμβαίνει, όλα είναι καλά."

"Είναι πολύ λογικό πως όταν ξεκινάει ένα παιδί 16 χρονών είναι διαφορετικά. Πάντα είχα μία ωριμότητα αλλά σημασία έχουν και οι άνθρωπο που έχεις δίπλα σου για να σε βοηθήσουν. Μου αρέσει η διακριτικότητα στη ζωή μου."

"Βοήθησε και πολύ το ότι έγινα μικρή μαμά. Εγώ το θεωρώ κάτι πολύ όμορφο. Η μαμά μου έκανε μικρή παιδί, και το ήθελα και εγώ, Μου το έβγαλε και ο Μιχάλης αυτό. Μέχρι σήμερα θα συνεχίσω να λέω πως ο Μιχάλης μου βγάζει πολλά έντονα συναισθήματα. Παρατηρώ και σε εμένα αλλαγή μεγάλη με το παιδί. Είναι πολύ σημαντικό να περνάμε χρόνο με τα παιδιά μας και προσπαθώ να το κάνω όσο περισσότερο μπορώ. Η οικογένεια είναι προτεραιότητα."

"Είχα μεγάλη τύχη που συμμετείχα σε ένα παιχνίδι και μετά ήρθε η δισκογραφική που μου είπε να κάνουμε ένα άλμπουμ. Δεν μπορώ να σκεφτώ τη ζωή μου χωρίς τον Μιχάλη. Μουσικά θα ήμουν στον ίδιο δρόμο νομίζω. Θέλω να λέω όμορφα τραγούδια, με ωραίο στίχο και μουσική."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ