Follow us

Victoria Beckham | ''Νιώθω ολοκληρωμένη στα 49 μου, δεν θα ήθελα να ξαναγίνω 25 ετών''

Η Victoria Beckham δηλώνει σε συνέντευξη ότι έχει αποδεχτεί την ηλικία της και την εμφάνιση της.

Victoria Beckham Splash News/Ideal Image

Η σχεδιάστρια μόδας και πρώην μέλος του συγκροτήματος Spice Girls, Victoria Beckham σε συνέντευξη που παρέδωσε στους ''Sunday Times'', μίλησε για το τι αισθάνεται για την ηλικία της, για τις αισθητικές παρεμβάσεις και για το πρώτο πράγμα που κάνει πριν ξυπνήσει ο Beckham.

Αρχικά, σχετικά με την ερώτηση για το πώς αισθάνεται για τα γηρατειά απάντησε: "Είμαι άνετη με αυτό που είμαι, αποδέχομαι την εμφάνισή μου, κάνω το καλύτερο με αυτό που έχω. Νιώθω, επαγγελματικά και προσωπικά, πραγματικά ολοκληρωμένη στα 49 μου. Σκέφτομαι πώς να κάνω το μακιγιάζ μου. Αλλά μου αρέσει η αίσθηση ότι είμαι μεγαλύτερη".

Και προσθέτει: "Δεν θα ήθελα να ξαναγίνω 25 ετών. Ήμουν το είδος της νεαρής γυναίκας που κοίταζε στον καθρέφτη και έβλεπε τι έπρεπε να βελτιωθεί, σε αντίθεση με το τι πραγματικά ήταν εντάξει. Ήμουν πάντα αρκετά σκληρή με τον εαυτό μου, αλλά λόγω αυτού πάντα προσπαθούσα να είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Δεν πρόκειται να αλλάξεις κάτι, αλλά να δεις την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου".

Victoria Beckham | ''Νιώθω ολοκληρωμένη στα 49 μου, δεν θα ήθελα να ξαναγίνω 25 ετών''

Όσον αφορά τις αισθητικές επεμβάσεις, εκείνη δήλωσε ότι δεν έχει παρέμβει με υπερβολές στο πρόσωπο της. Αυτό που έχει δοκιμάσει είναι οι θεραπείες λέιζερ και σύσφιγξης της επιδερμίδας. Ο σκοπός της δεν είναι να γυρίσει τον χρόνο πίσω, αλλά να ενισχύσει αυτό που ήδη έχει, όπως είπε χαρακτηριστικά.

"Προτιμώ τα μικρά πράγματα. Το ίδιο και στο μακιγιάζ μου. Το θέμα είναι να μην κάνεις και πάρα πολλά, γιατί τελικά θα έχεις το αντίθετο αποτέλεσμα", συμπληρώνει η Victoria. Ακόμη αποκάλυψε, πως πρόσφατα βρέθηκε σε μια εκδήλωση, και της έκανε αρνητική εντύπωση το γεγονός πως "οι άνθρωποι εκεί είχαν πολύ μεγάλα πρόσωπα. Κυκλοφορούν πολλές τρομακτικές επιλογές εκεί έξω".

Κλείνοντας, η συζήτηση πήγε στον αγαπημένο της σύντροφο, David Beckham, ο οποίος δεν την έχει δει ποτέ με τα λεπτά της φρύδια. "Ο David δεν με έχει δει ποτέ με τα λεπτά μου φρύδια", εξομολογείται. "Αν με δεις χωρίς αυτά , θα τρόμαζες. Είναι πάντα το πρώτο πράγμα που κάνω κάθε πρωί: Να κάνω τα φρύδια μου".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ