Follow us

Kim Kardashian για τον ρόλο της ως γονέα | ''Κάποια βράδια κλαίω μόνη μου πριν κοιμηθώ''

Η σταρ Kim Kardashian βρέθηκε καλεσμένη στο podcast "On Purpose" με τον Jay Shetty και μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ως μητέρα.

Kim Kardashian West Wearing Versace Arrives At The 2019 E! People's Choice Awards

Η Kim Kardashian σε μία ενδιαφέρον συζήτηση στο podcast On Purpose με τον Jay Shetty, μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ένας γονιός όταν μεγαλώνει κυρίως μόνος του παιδιά και τα μαθήματα που παίρνει μέσα από αυτές.

Η 42χρονη σταρ των Kardashians, έχει τέσσερα παιδιά με τον πρώην σύζυγό της Kanye West, τις κόρες North, 9, και Chicago, 5, και τους γιους Saint, 7, και Psalm, 4.

Στην αρχή ανέφερε ότι ο χρόνος όπου καταφέρνει να μένει μόνη είναι όταν γυμνάζεται, το 20λεπτο για την επιστροφή στο σπίτι, αφού αφήνει τα παιδιά στο σχολείο και όταν εκείνα κοιμούνται. Χαρακτήρισε την ανατροφή των παιδιών της το "καλύτερο χάος" που μπορεί να βιώσει, όμως δεν είναι εύκολο.

Η φράση που δηλώνει την ανατροφή των παιδιών κατ'εκείνη είναι: "Όλοι λένε ότι οι μέρες είναι μεγάλες και τα χρόνια λίγα, και αυτό δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο αλήθεια". Το χάος μερικές φορές έρχεται πριν ανατείλει ο ήλιος και κρατάει για δύο ώρες. "Δεν έχεις ιδέα τι συμβαίνει" κάθε πρωί, είπε η Kardashian στον Shetty. Ενώ μια από τις κόρες της θέλει να φτιάχνει τέλεια τα μαλλιά της, ένας από τους γιους της χρειάζεται βοήθεια για να βάλει τα παπούτσια του. "Είναι σαν μια τρέλα, το μαγείρεμα, το τρέξιμο...".

Τόνισε ότι το να είσαι γονέας είναι η μεγαλύτερη πρόκληση. ''Κάποια βράδια κλαίω μόνη μου πριν κοιμηθώ''. Τα παιδιά της αντιμετωπίζουν αντικρουόμενες διαθέσεις και προσωπικότητες και μερικές φορές δεν υπάρχει κανένας εκεί για να τα βοηθήσει εκτός από τον εαυτό της. Πρέπει να "παίζει τον καλό αστυνομικό και τον κακό αστυνομικό". Ωστόσο, τόνισε ότι οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει ένας γονέας διδάσκει πολλά περισσότερα από αυτό που θα μπορούσε να φανταστεί.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ