Follow us

Τόσο ίδιες αλλά τόσο διαφορετικές | Η Αλεξάνδρα Κωστοπούλου μπορεί να μη μοιάζει με την αδερφή της Αμαλία, αλλά είναι εξίσου εντυπωσιακή

Το Instagram της Αλεξάνδρας Κωστοπούλου είναι ό,τι πιο καλαίσθητο θα δεις σήμερα.

MissBloom TEAM
Αλεξάνδρα Κωστοπούλου Instagram

Η Αλεξάνδρα και η Αμαλία Κωστοπούλου είναι οι κόρες της Τζένης Μπαλατσινού, από τον γάμο της με τον Πέτρο Κωστόπουλο, οι οποίες έχουν αποδείξει επανειλλημένα πως "το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει". Μάλιστα, η Αλεξάνδρα πρόσφατα άνοιξε και πάλι το Instagram της και με αφορμή αυτό ανατρέξαμε στα πιο εντυπωσιακα΄posts της.

Η 24χρονη είναι η μικρότερη μεταξύ των δύο αδελφών και εκείνη, όπως και η Αμαλία, ολοκλήρωσε τις σπουδές της και ζει στην Αμερική.

Καλλίγραμμη, με πλούσια καστανά μαλλιά και πανέμορφα χαρακτηριστικά προσώπου, η Αλεξάνδρα Κωστοπούλου είναι μία καλλονή, ενώ μοιάζει με την αδερφή της στο ύψος και τις εντυπωσιακές αναλογίες.

Ακόμη, έχει ένα αξιοζήλευτο προσωπικό στιλ και καταφέρνει πάντοτε να εντυπωσιάσει με τις stylish και on trend εμφανίσεις της. Μάλιστα, μοιράζεται πολλά από τα looks της στον προσωπικό της λογαριασμό, ενθουσιάζοντας τους χιλιάδες followers της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ