Follow us

Η Ρούλα Ρέβη ήταν η πιο boho και χαρούμενη νύφη | Η σπάνια φωτογραφία από τον γάμο της στην Αμερική με τον Αποστόλη Τότσικα

Το γλυκό throwback λίγο πριν την επέτειο των 9 χρόνων.

MissBloom TEAM
Ρούλα Ρέβη-Αποστόλης Τότσικας

Επέτειο γάμου έχουν σε ένα μήνα από τώρα η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας, οι οποίο παντρέυτηκαν πριν από εννέα ολόκληρα χρόνια. Η γνωστή φωτογράφος φαίνεται ωστόσο πως θέλησε να γιορτάσει τη μέρα λίγο νωρίτερα, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία γλυκιά φωτογραφία.

13 χρόνια πριν | Όταν η Όλγα Λαφαζάνη παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Νίκο Οικονόμου, σε μία λαμπερή τελετή στην Εκάλη

Πιο αναλυτικά, η Ρούλα Ρέβη ανήρτησε πριν από λίγες ώρες στα social media μία υπέροχη φωτογραφία από την ημέρα του γάμου της αλλά και από το συμβολικό τατουάζ που έχει έκτοτε στον σβέρκο της. Συγκεκριμένα, η φωτογράφος μοιράστηκε μία φωτογραφία της με νυφικό, ενώ έδειξε στους followers της και το τατουάζ της, το οποίο αναγράφει την ημερομηνία του γάμου. Όπως φαίνεται από την παρακάτω φωτογραφία, η Ρούλα Ρέβη ήταν μία εξαιρετικά χαρούμενη και χαμογελαστή νύφη, με boho διάθεση και βλέμμα γεμάτο έρωτα.

Αξίζει να σημειωθεί πως το αγαπημένο ζευγάρι παντρέυτηκε στην Αμερική, και πιο συγκεκριμένα στο Los Angeles, το 2014 με κουμπάρο τον καλό φίλο της φωτογράφου, Δημήτρη Γιαννέτο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ