Follow us

Δανάη Μπάρκα | ''Aναλώνουμε την ενέργεια μας όταν χανόμαστε ανάμεσα σε πολλούς ανθρώπους''

Η Δανάη Μπάρκα μιλά για την τοξικότητα και τις ανασφάλειες που δημιουργούν ορισμένοι άνθρωποι.

Δανάη Μπάρκα Instagram

Η αγαπημένη παρουσιάστρια Δανάη Μπάρκα δημοσίευσε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ποζάρει μπροστά από μία παλιά καγκελόπορτα και χαμογελάει. Ωστόσο, τα λόγια που την συνόδευαν δεν είχαν την ίδια ακριβώς διάθεση.

Με αφορμή μία συζήτηση που είχε κάνει πιο πριν ειπώθηκε η φράση ότι όσους λιγότερους ανθρώπους έχεις στον κύκλο σου, τόσο λιγότερα προβλήματα έχεις να αντιμετωπίσεις. Αναπτύσσοντας και άλλο αυτή την σκέψη, τόνισε ότι αναλώνεται πολύ ενέργεια ανάμεσα σε πολλούς ανθρώπους, οι οποίοι είναι τοξικοί και απαιτείται μεγάλη προσπάθεια για να αποθεραπευτεί κανείς από φράσεις και νοοτροπίες άλλων ανθρώπων.

''Όσους λιγότερους ανθρώπους έχεις στον κύκλο σου, τόσο λιγότερα προβλήματα έχεις να αντιμετωπίσεις''
———
Πριν λίγο πάνω σε μια κουβέντα, ειπώθηκε αυτό. Σκέφτομαι λοιπόν πόσο σωστό είναι.
Πόσο αναλώνουμε την ενέργεια μας όταν χανόμαστε ανάμεσα σε πολλούς ανθρώπους, όταν μας μεταφέρουν βάρη οι γύρω μας, όταν αφήνουν επάνω μας οποιοδήποτε σκοτάδι τους, οποιαδήποτε ανασφάλεια τους..όταν προβάλλουν σε εμάς τα δικά τους θέματα ή την δική τους ανωριμότητα. Σκέφτομαι πόση τοξικότητα μπορεί να κρύβεται στην ψυχή του καθενός και απλά περνάει στους διπλανούς του χωρίς καν να το αντιληφθεί.Πόση προσπάθεια πρέπει να καταβάλλουμε για να αποθεραπευτούμε από φράσεις και νοοτροπίες άλλων ανθρώπων…και πόσο χάος επιτρέπουμε όλοι να επικρατεί στην ζωή μας η οποία ούτε ξέρουμε ποτέ τελειώνει και πως.
Πόσο ομορφότερο να υπάρχουν άνθρωποι "φάροι" που μας ρίχνουν φως, μας δείχνουν ότι είναι εκεί για να οδηγηθούμε στο σωστό λιμάνι, και ποσό ωραίο να γινόμαστε και εμείς για εκείνου κάτι αντίστοιχο. Κάποιους τους αναγνωρίζεις αμέσως, κάποιους σου παίρνει καιρό να τους ξεχωρίσεις…και κάποιοι εμφανίζονται στα ξαφνικά, χωρίς να ξέρεις πόσο θα μείνουν στην ζωή σου αλλά προσφέρουν κάτι σημαντικό και αυτό αρκεί.
Γενικά οι χαρές κρύβονται εκεί που δεν τις περιμένεις ορισμένες φορές. Οι χαρές είναι στους ωραίους ανθρώπους, στους ειλικρινείς, σ αυτούς που χαμογελάνε και λάμπει ο τόπος.
Σπουδαίο πράγμα να αντιλαμβανόμαστε αυτά τα αισθήματα πριν τα χαρούμε.

Κάτω στα σχόλια την αποθέωσαν, ενώ δεν έλειψαν τα σχόλια της Βίκυ Καγιά, της Νόνη Δούνια και της Βάσω Γουλιελμάκη.

Δανάη Μπάρκα | ''Aναλώνουμε την ενέργεια μας όταν χανόμαστε ανάμεσα σε πολλούς ανθρώπους''

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ