Follow us

Ιωάννα Μαλέσκου | Οι θαυμαστές της υποψιάζονται ότι μόλις αποκάλυψε το όνομα της κόρης της

Η Ιωάννα Μαλέσκου ίσως νας μας αποκάλυψε, έμμεσα, το όνομα της νεογέννητης κόρης της.

MissBloom TEAM
Ιωάννα Μαλέσκου Instagram

Το τελευταίο διάστημα η Ιωάννα Μαλέσκου βιώνει μία από τις πιο ευτυχισμένες και ξεχωριστές περιόδους της ζωής της, κρατώντας στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Κωνσταντίνο Δανιά.

Το πανευτυχές ζευγάρι, που πρόσφατα ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου, υποδέχθηκε στον κόσμο την κόρης του, μόλις λίγες εβδομάδες πριν και έκτοτε η ζωή του έχει αλλάξει ολοκληρωτικά.

Μάλιστα, υπάρχει η πιθανότητα να έχει ήδη αποφασιστεί το όνομα της μικρής, όπως φαίνεται μέσα από την πιο πρόσφατη ανάρτηση της παρουσιάστριας, με αφορμή τη γιορτή της μητέρας.

"Πατουσάκια… δια χειρός. Μόλις λίγες μέρες που έχεις έρθει στον κόσμο και μαζί σου ανακαλύπτω, μέρα τη μέρα, έναν νέο κόσμο. Baby steps κυριολεκτικά, στη νέα μας καθημερινότητα και πραγματικότητα. Από σήμερα, η Γιορτή της Μητέρας απέκτησε άλλο νόημα. Σου υπόσχομαι όμως, ότι θα προσπαθώ κάθε μέρα να είναι "γιορτή”, με τα εύκολα, τα δύσκολα, με όλα όσα η ζωή μάς φέρει. Πάντα στο πλευρό σου. Ζωή μου. Με αγάπη, η μαμά σου. Χρόνια μας πολλά μανούλες", έγραψε κάτω από τη γλυκιά φωτογραφία του μωρού της.

Αμέσως, γνωρίζοντας και την καλή χρήση της ελληνικής γλώσσας της Ιωάννας Μαλέσκου, υποψιαστήκαμε πως ίσως με αυτό τον τρόπο να "πρόδωσε" πως το όνομα της κόρης της θα είναι "Ζωή". Ωστόσο, αυτό είναι μόνο μία εικασία, επομένως μέχρι να αποκαλυφθεί και επίσημα, αναμένουμε.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ