Follow us

Οι Κάννες "παραμιλούν" για την Tina Kunakey | Η πρώτη επίσημη εμφάνιση μετά τον χωρισμό της

Η Tina Kunakey εμφανίζεται στο κόκκινο χαλί στις Κάννες και τραβά όλα τα βλέμματα.

Tina Kunakey Splash

Το πανέμορφο 26χρονο μοντέλο Tina Kunakey παρευρέθηκε στο κόκκινο χαλί του 76ου ετήσιου Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, για την πρεμιέρα της ταινίας "Asteroid City".

Παρόλο που την είχαμε συνηθίσει να την θαυμάζουμε με την συνοδεία του ηθοποιού Vincet Cassel, όπου μαζί μας παρέσερναν με τον θυελλώδη έρωτα τους, πλέον το γεγονός αυτό αποτελεί παρελθόν, καθώς πριν λίγο καιρό έγινε γνωστός ο χωρισμός τους.

Οι Κάννες "παραμιλούν" για την Tina Kunakey | Η πρώτη επίσημη εμφάνιση μετά τον χωρισμό της
Kunakey Cassel

Ωστόσο, η Tina Kunakey τράβηξε τα βλέμματα όχι μόνο επειδή εμφανίστηκε μόνη της στο κόκκινο χαλί, αλλά και εξαιτίας της εκθαμβωτικής της εμφάνισης. Συγκεκριμένα, φόρεσε ένα στενό ασημένιο φόρεμα που αγκάλιαζε το κορμί της και αναδείκνυε μοναδικά την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Το κοντομάνικο φόρεμα με τον γιακά ζιβάγκο, την πληθωρική ουρά και τις λεπτομέρειες από πετράδια, ήταν η επιτομή της φινέτσας και της θηλυκότητας. Η δημιουργία ήταν του εμβληματικού σχεδιαστή Peter Mullier, καλλιτεχνικού διευθυντή του Παριζιάνικου οίκου Alaïa. Το συνολικό λουκ απογείωσε η αυστηρή ψηλή αλογοουρά της και το κόκκινο κραγιόν.

Tina Kunakey
Tina Kunakey

Βέβαια, για άλλη μια φορά η Tina Kunakey όσον αφορά τον χωρισμό της από τον Vincent Cassel μετά από πέντε χρόνια γάμου, τήρησε σιγή ιχθύος. Κανείς από τους δύο δεν έχει απαντήσει δημόσια για την κατάσταση του γάμου τους.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ