Follow us

Βίκυ Kαγιά | Η ξανθιά πανύψηλη κόρη της έχει γενέθλια - Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε η περήφανη μαμά

Η Βίκυ Καγιά εύχεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Χρόνια Πολλά στην κόρη της Μπιάνκα.

Βίκυ Καγιά @vickykaya_

Η αγαπημένη μας παρουσιάστρια και μοντέλο Βίκυ Καγιά, είναι ιδιαίτερα χαρούμενη, καθώς σήμερα η κόρη της Μπιάνκα γιορτάζει τα 8α γενέθλια της. Σε ανάρτηση στο Instagram, προκειμένου να ευχηθεί στην κορούλα της, ανέβασε πολλά στιγμιότυπα όπου είναι με την ίδια, τον αδερφό της και σε άλλα μόνη της.

Στις φωτογραφίες βλέπουμε τις ομοιότητες της κόρης με την μητέρα της, τόσο στο σωματότυπο και στην ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, όσο και στα υπέροχα ξανθά μαλλιά. Μάλιστα, η Μπιάνκα ποζάρει με τέτοιο τρόπο, όπου θα μπορούσε να πει κανείς, ότι ακολουθεί τα χνάρια της μητέρας της στο μόντελινγκ. Αδιαμφισβήτητη είναι και η ομοιότητα με τον μικρό της αδερφό, όπως βλέπουμε και στην φωτογραφία που διασκεδάζουν, φορώντας τα μαγιό τους.

Στην ανάρτηση της η Βίκυ Καγιά έγραψε: Happy 8th birthday to our beautiful Bianca! I am so lucky to be your mother! #bdaygirl 🤩🥳🎂

Σε παλαιότερη συνέντευξη η Βίκυ Καγιά είχε σχολιάσει για την μητρότητα: "Είναι ο πιο σημαντικός ρόλος της ζωής μου η μητρότητα. Δεν έχω κάνει κάτι πιο δύσκολο και ουσιαστικό. Από τη στιγμή που θα βγεις από το μαιευτήριο, δεν ηρεμείς ποτέ, δε σταματάς να αγχώνεσαι και να κοιμάσαι ανήσυχα. Δεν είσαι ποτέ ανέμελη ξανά γιατί όλη σου τη ζωή είσαι γονιός. Αλλάζουν οι δυναμικές, η ηλικία, οι απαιτήσεις και η καθημερινότητα, κι εσύ πρέπει να κρατάς τις ισορροπίες. Μη πω για τα ξενύχτια και την αγωνία όταν τα παιδιά αρρωσταίνουν!"

"Με παρακαλούν: "Μαμά, μην πας στη δουλειά!”. Παρ’ όλα αυτά, είμαι μια κανονική μαμά, θα παίξω μαζί τους και θα βγω με τη φόρμα, ενώ οι φίλες μου είναι οι μαμάδες των φίλων της Μπιάνκα και του Καρόλου. Αν και προσπαθώ να τα διαχειριστώ όλα μαζί, δεν μπορώ να πω ότι δεν υπάρχουν στιγμές που κλαίω, λυγίζω, στεναχωριέμαι και έχω μαύρους κύκλους. Από την άλλη, όμως όλα είναι μέσα στη ζωή".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ