Aide-mémoire | Ο Τσουρός στις επάλξεις, το all star νέο καθημερινό της ΕΡΤ & το στοίχημα που κέρδισε ο Alpha

Ο Κωνσταντίνος Αντωνάτος γράφει για τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών & το τηλεοπτικό σκηνικό

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

*Aide-mémoire: συντομευμένο κείμενο που επιτρέπει σε κάποιον να έχει μια γενική εικόνα ορισμένων γνώσεων

Καλησπέρα, καλησπέρα.

Ένα βήμα πριν το καλοκαίρι και λίγες εβδομάδες πριν τις δεύτερες κατά σειρά εκλογές αυτής της χρονιάς, εγώ κατέβαινα την Κηφισίας ανέμελος -ας πούμε- ακούγοντας το "Άρον Άρον" της Δανάης Μιχαλάκη και του Γιάννη Κουκουράκη που έγραψε ο Alex Sid για τις "Άγριες Μέλισσες". Τι ωραία κομμάτια μάς άφησαν εδώ που τα λέμε οι σειρές των τελευταίων ετών...

By the way έβγαλα πέρυσι ένα καλοκαίρι να το ακούω στο repeat, εγώ που δεν έβλεπα και "Άγριες Μέλισσες". Ακούστε το ή έστω θυμηθείτε το, τώρα που καλοκαιριάζει και έχει διάθεση η καρδιά να ανασάνει τα απογεύματα ή τα πρωινά.

Πάμε στα δικά μας. Έβλεπα τον Κώστα Τσουρό να γίνεται θέμα συζήτησης σε πρωινές εκπομπές και βραδινές δηλώσεις. Και αν γινόταν μια φορά, τύπου ad hoc, να το καταλάβω. Αλλά το να κάνουμε "σημαία" ένα θέμα μεταγραφής ενός καλού, καυστικού lifestyle δημοσιογράφου νομίζω είναι υπερβολή. Δημιουργούνται great expectations για ακόμα μία φορά και ορισμένες φορές παγιδεύεται και το πρόσωπο. Αφήστε τον να κάνει αυτό που ξέρει καλά.

Εδώ όμως υπάρχει και μια αδικία, που θα πρέπει να του την παραδεχθώ. Ο Τσουρός, που μου είναι πολύ συμπαθής και θεωρώ πως είναι αρκετά καλός στον ρόλο του "πρώτου του χορού", όπως ήταν στο "Καλύτερα δε γίνεται", κάπως αδικήθηκε με τη διέξοδο του "MEGA Καλημέρα". Η προσωπική του σχέση με την Ελεονώρα Μελέτη δημιούργησαν μια συνθήκη καλής χημείας και το ειδησεογραφικό του background, το οποίο όμως πια είναι μικρότερο από τη lifestyle υπόστασή του, θεωρήθηκε ιδανικό συστατικό για την εκπομπή - απάντηση του MEGA στο "Happy Day" του Alpha. Με λίγα λόγια, για να δημιουργηθεί ένα ισχυρό πρόγραμμα από πλευράς MEGA απέναντι σε κάθε είδους ανταγωνισμό, κάποιοι άνθρωποι που πήγαν στον σταθμό για να λάμψουν περισσότερο από όσο έλαμπαν όσο εκείνη τη δεδομένη στιγμή, βολεύτηκαν / στριμώχτηκαν σε μια συνθήκη επιτυχίας, η οποία υπό άλλες συνθήκες δεν θα ήταν η #1 επιλογή τους. Άσχετα αν ειναι ακόμα μια επιτυχία στο βιογραφικό τους. O Κώστας Τσουρός ανακοινώθηκε από το MEGA ως παρουσιαστής και ως τέτοιος πρέπει να συνεχίσει όπου επιλέξει. Είναι ώρα του.

Δείτε περισσότερα στο yupiii.gr