Follow us

Beyoncé - Jay Z | Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τους απαξιωτικούς τους στίχους για την Tina Turner

Η Beyoncé παρά τον θαυμασμό της για την Tina Turner, δέχθηκε ''κύμα'' οργής μαζί με τον σύντροφο της Jay-Z για παλιό τους κομμάτι.

Beyonce Jay-Z Splash

Μετά το παγκόσμιο πένθος για την τραγική είδηση του θανάτου, της απόλυτης ροκ σταρ, Tina Turner, χαμός έχει ξεσπάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εναντίον της Beyoncé και του Jay-Z.

Συγκεκριμένα, οι φαν της θρυλικής σταρ, κάνοντας μία αναδρομή στο παρελθόν, αναλογίστηκαν τα λόγια του τραγουδιού ''Drunk in Love'' του Jay-Z και της Beyoncé που είχε κυκλοφορήσει το 2023. Το κομμάτι αναφέρεται σε ένα απαξιωτικό σκηνικό που είχε γίνει από τον τότε κακοποιητικό σύντροφο της, Άικ Τέρνερ σε ένα εστιατόριο, όπου θαυμαστές πλησίασαν εκείνη για αυτόγραφο και όχι τον ίδιο. Τότε αυτός από την ζήλια του εκνευρίστηκε και της είπε: "Φάε το κέικ, Άννα Μέι". Οι προκλητικοί στίχοι στο τραγούδι είναι: "Είμαι ο Άικ Τέρνερ/ Μωρό εγώ δεν παίζω/ Τώρα φάε το κέικ, Άννα Μέι".

Το Twitter γέμισε με σχόλια που αναφέρονται στη Beyoncé και τον "φόρο τιμής που θα αποτίσει" στην Turner, με ειρωνική διάθεση.

"Ακόμη δεν μπορώ να ξεπεράσω τους στίχους αυτού του τραγουδιού" έγραψε μία γυναίκα στην πλατφόρμα. "Ένιωσα τεράστια αηδία όταν κατάλαβα πού αναφέρονταν οι στίχοι" σχολίασε μία άλλη.

"Γελοιοποίησαν την κακοποίηση της" γράφει τέλος άλλος χρήστης.

Beyoncé - Jay Z | Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τους απαξιωτικούς τους στίχους για την Tina Turner

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ