Follow us

Το νέο τραγούδι της Ελένης Φουρέιρα με την Amita Motion σε καλεί να εκφράσεις ό,τι νιώθεις

Βρες το νέο τραγούδι της Ελένης Φουρέιρα στο TikTok και άντλησε και εσύ "θετική ενέργεια".

MissBloom TEAM
Ελένη Φουρέιρα

Ανάμεσα στα viral βίντεο του TikTok που έχουν ενθουσιάσει το ελληνικό κοινό είναι και εκείνο με τις δύο εκτελέσεις του νέου τραγουδιού της Ελένης Φουρέιρα. Η βασίλισσα της pop συνηθίζει, άλλωστε, να γίνεται trend στη δημοφιλή πλατφόρμα με κάθε αφορμή, τόσο με τις ανεβαστικές επιτυχίες της, όσο και με τα εντυπωσιακά looks της.

Αυτή τη φορά, συνεργάζεται με την Amita Motion, προκειμένου να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα μέσω της μουσικής. Με έμπνευση από την καμπάνια "Free Your Emotion", η τραγουδίστρια και η Amita Motion δημιουργούν ένα νέο τραγούδι καλώντας το κοινό να εκφράσει μέσα από αυτό τα συναισθήματά του.

Χαρά ή λύπη δεν έχει σημασία. Μοναδικός στόχος του κομματιού είναι να γεμίσει τον κόσμο με θετική ενέργεια και κάθετι αρνητικό να πάρει και πάλι θετικό πρόσημο.

Για τον λόγο αυτό έχουν δημιουργηθεί δύο εκδοχές του τραγουδιού "Ό,τι πεις", εμπνευσμένες από τα βασικά συναισθήματα της καμπάνιας "Free Your Emotion", την αγάπη και τη λύπη. Το κοινό καλείται να τις απολαύσει στο TikTok, να τις τραγουδήσει, να τις χορέψει και να εκφράσει με όποιον τρόπο διαλέξει τα συναισθήματά του.

@amita_motion Αγαπάς και θες να το πεις σε όλους μαζί με την @Foureira; Κάνε το δικό σου video και αν είσαι τυχερ@ δες το να προβάλεται στη σκηνή της ΗΘΕ23, μαζί με την παναγιά Φουρέιρα! #freeyouremotion #newsongiscoming #otipeischallenge ♬ Oti Peis - Eleni Foureira
@amita_motion Εμείς ψηφίζουμε Ο,ΤΙ ΠΕΙ η παναγιά @Foureira! Και αυτό που λέει είναι #freeyouremotion ακόμα κι αν νιώθεις SADNESS. Γι’ αυτό κάνε το δικό σου video και έλα να το δεις στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2023. Μαζί θα μετατρέψουμε κάθε αρνητικό συναίσθημα σε θετικό και θα γεμίσουμε χαρά ολόκληρο το ΟΑΚΑ! #freeyouremotion #newsongiscoming #otipeischallenge ♬ Oti Peis - Slow Version - Eleni Foureira

Το τραγούδι, ολοκληρωμένο, κυκλοφορεί από την Panik Records και θα το ακούσουμε για πρώτη φορά live στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2023.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr