Follow us

Anita Brand | "Η εικόνα μου, σε σχέση με τα κιλά που έχω πάρει, δε με νοιάζει. Αυτό που με νοιάζει είναι ότι δεν μου κάνουν τα ρούχα μου..."

Όλα όσα είπε η επιχειρηματίας και ο σύζυγός της, Χάρης Χριστόπουλος, για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους.

MissBloom TEAM
Ανίτα Μπραντ- Χάρης Χριστόπουλος Instagram

Συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη παραχώρησαν η Anita Brand και ο σύζυγός της, Χάρης Χριστόπουλος. Το αγαπημένο ζευγάρι μίλησε στη δημοσιογράφο Φωτεινή Λάσπα για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους, σαράντα μόλις μέρες μετά τον ερχομό του.

Ανίτα Μπραντ | Φωτογραφίζει τους δύο γιους της στην πιο τρυφερή στιγμή

Πιο αναλυτικά, το ζευγάρι μίλησε για τις αλλαγές που έχουν γίνει στην καθημερινότητά τους και την αντίδραση του μεγάλου τους γιου, ενώ η Anita Brand δε δίστασε να αναφερθεί στο σώμα της και στις αλλαγές που έχει δει να συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια. Συγκεκριμένα, η ίδια τόνισε πως δεν την ενδιαφέρουν τα κιλά που έχει πάρει, τη νοιάζει όμως το γεγονός πως δεν της κάνουν τα ρούχα της.

Με τη σειρά του, ο Χάρης Χριστόπουλος μίλησε για τη σύζυγό του με τα πιο όμορφα λόγια τονίζοντας πως αγαπά κάθε αλλαγή στο σώμα της καθώς αυτό ήταν που τους χάρισε δύο παιδιά.

"Η εικόνα μου, σε σχέση με τα κιλά που έχω πάρει, δε με νοιάζει. Αυτό που με νοιάζει είναι ότι δε μου κάνουν τα ρούχα μου. Με τον Χάρη δεν έχω τέτοιο πρόβλημα γιατί μου λέει κάθε μέρα ότι είμαι πολύ όμορφη και δεν τον νοιάζει καθόλου. Ίσα ίσα μου λέει ότι τώρα έγινα πιο γυναίκα γιατί πριν ήμουν μια ζωή πάρα πολύ αδύνατη.", είπε η Anita Brand.

"Είναι μια γυναίκα πια με ουσία και όλες τις αλλαγές στο σώμα της, τις αγαπώ ακόμα περισσότερο γιατί έχουν φέρει αυτούς τους καρπούς, τα παιδιά μας.", τόνισε ο Χάρης Χριστόπουλος.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ