Αθηνά Οικονομάκου | Τι συμβαίνει τελικά με τη Βάσω Λασκαράκη; Η απάντηση της ηθοποιού

Η Αθηνά Οικονομάκου μέσα από ένα q&a ξεκαθαρίζει τα πράγματα για τη σχέση της με τη Βάσω Λασκαράκη.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η αγαπημένη μας επιχειρηματίας και ηθοποιός Αθηνά Οικονομάκου, αφού έβαλε τα παιδιά της για ύπνο, αποφάσισε να κάνει ένα q&a μετά από καιρό στο Instagram. Ανάμεσα στις αμέτρητες ερωτήσεις, αρκετές είχαν να κάνουν με την Βάσω Λασκαράκη. Η Οικονομάκου δημιούργησε δυνατή φιλία με την Βάσω Λασκαράκη στα γυρίσματα της σειράς "Κλεμμένα όνειρα", η οποία εξελίχθηκε σε κουμπαριά, αφού βάφτισε ένα από τα τρία παιδιά της Οικονομάκου, τον Μάξιμο.

Ωστόσο, λόγω των σπάνιων εμφανίσεων τους μαζί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ένας follower ρώτησε τι έχει συμβεί ανάμεσα τους. Η επιχειρηματίας τότε απάντησε ότι βρίσκονται απλώς δεν το ανεβάζουν στο Instagram.

Σε άλλο στόρι, βλέπουμε ότι το κοινό ζητάει τις δύο ηθοποιούς να επιστρέψουν μαζί στην τηλεόραση και από κάτω έχει σχολιάσει με χιούμορ: Κανάλια και παραγωγοί ακούτε καλέ;

Στο ίδιο στόρι που είχε ταγκαριστεί η Βάσω Λασκαράκη απάντησε επίσης: Ακούτε καλέ; Το ζητάει ο λαός.

Επιπλέον, η υποστηρικτική φίλη της έδειξε για ακόμα μία φορά την θετική στάση απέναντι της, όταν την ρώτησαν αν θα βγάλει καμπάνια με αρώματα, καθώς σύστησε την μοναδική εταιρεία της Λασκαράκη με τα παιδικά και αντρικά αρώματα.

Σε κοινή τους συνέντευξη η Αθηνά Οικονομάκου είχε δηλώσει σχετικά με τη φιλία τους: "Δεν έχουμε τσακωθεί, μπορεί να έχουμε όμως στεναχωρήσει η μία την άλλη με κάποιες κινήσεις οι οποίες έγιναν άθελά μας, αλλά δεν φτάσαμε ποτέ σε σημείο τσακωμού. Θυμάμαι κάποιες φορές που μπορεί κάτι να με είχε πικράνει, αλλά της το είπα".