Follow us

Ζέτα Μακρυπούλια | Όταν εμφανιζόταν στο θεατρικό σανίδι με το πιο καυτό σορτσάκι

Η σέξι εμφάνιση της Ζέτας Μακρυπούλια σε θεατρική παράσταση, το 2007.

MissBloom TEAM
Ζέτα Μακρυπούλια Instagram @roukzouk.official

Πρόσφατα, η Ζέτα Μακρυπούλια απασχόλησε έντονα την επικαιρότητα με την -καταλάθος- αποκάλυψή της πως θα παραμείνει στον Ant1 και την επόμενη σεζόν, νομίζοντας πως έχει ανακοινωθεί. Η στροφή της καριέρας της προς την παρουσίαση φαίνεται πως την έχει δικαιώσει απόλυτα, ωστόσο παραμένει μία ταλαντούχα ηθοποιός, με πλούσιο βιογραφικό και πολλές συμμετοχές σε ταινίες, σειρές και θεατρικές παραστάσεις.

Μάλιστα, ανατρέχοντας στο φωτογραφικό άλμπουμ της ζωής της, εντοπίσαμε μία εντυπωσιακή φωτογραφία της ηθοποιού από τον Νοέμβριο του 2007 πάνω στο θεατρικό σανίδι.

Αν και τότε βρισκόταν στα πρώτα βήματα της καριέρας της, η Ζέτα Μακρυπούλια είχε ήδη αποδείξει το μοναδικό χάρισμά της στην υποκριτική, ενώ θεωρούταν ήδη μία από τις πιο όμορφες γυναίκες της ελληνικής showbiz.

Στην επίσημη πρεμιέρα, λοιπόν, της παράστασης "Το όνειρο της διπλανής πόρτας" η παρουσιάστρια είχε πρωταγωνιστικό ρόλο και εκτός της ερμηνείας της, τα βλέμματα, φυσικά, έκλεψε και η σέξυ εμφάνισή της σκηνή.

Ζέτα Μακρυπούλια | Όταν εμφανιζόταν στο θεατρικό σανίδι με το πιο καυτό σορτσάκι

Συγκεκριμένα φορούσε ένα μπουρνούζι, ωστόσο κάτω από αυτό υπήρχε ένα πολύ κοντό μαύρο σορτσάκι που αναδείκνυε απόλυτα τα καλλίγραμμα πόδια, επιβεβαιώνοντας έτσι για ακόμη μία φορά τις αναλογίες μοντέλου που διατηρεί και σήμερα η Ζέτα Μακρυπούλια.

Ζέτα Μακρυπούλια

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ