Follow us

Δούκισσα Νομικού | Η άκρως καλοκαιρινή εμφάνιση στον γάμο του αδερφού της, Νικήτα Νομικού, και η έντονη συγκίνησή της

Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε στην εκκλησία κρατώντας στην αγκαλιά της τη μονάκριβη κόρη της, Αναστασία Θεοδωρίδη.

MissBloom TEAM
Δούκισσα Νομικού NDP

Την εκλεκτή της καρδιάς του, Άννα Πρέλεβιτς, παντρεύτηκε χθες στο Κολωνάκι ο αδερφός της Δούκισσας Νομικού, Νικήτας Νομικός. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου έχοντας στο πλευρό του πλήθος καλών φίλων και συγγενών. Οι οικογένειες της νύφης και του γαμπρού έδωσαν φυσικά το "παρών" ενώ η Δούκισσα Νομικού ήταν αυτή που ξεχώρισε δικαίως μεταξύ των καλεσμένων.

Just Married | Η Άννα Πρέλεβιτς παντρεύτηκε τον Νικήτα Νομικό φορώντας το πιο κομψό νυφικό

Ειδικότερα, η γνωστή παρουσιάστρια και μοντέλο επέλεξε για τον γάμο του αδερφού της ένα άκρως καλοκαιρινό φόρεμα το οποίο ταίριαζε και κολάκευε απίστευτα τόσο τη σιλουέτα της όσο και τα χρώματά της. Πιο αναλυτικά, η Δούκισσα Νομικού εμφανίστηκε στην εκκλησία φορώντας ένα μακρύ, strapless φόρεμα στο χρώμα της μέντας το οποίο συνδύασε με αντίστοιχου χρώματος παπούτσια και αξεσουάρ. Όμορφη και εντυπωσιακή όπως πάντα, η ίδια έμοιαζε πιο ευτυχισμένη από ποτέ ενώ η συγκίνησή της και τα δάκρυα χαράς δεν ήταν κάτι που κατάφερε να κρύψει από τον φωτογραφικό φακό.

Η Δούκισσα Νομικού έφτασε στην εκκλησία μαζί με τη μονάκριβη κόρη της, Αναστασία Θεοδωρίδη, η οποία ήταν πιο χαριτωμένη από ποτέ, με τα μαλλιά της χτενισμένα σε πλεξούδες.

Δούκισσα Νομικού | Η άκρως καλοκαιρινή εμφάνιση στον γάμο του αδερφού της, Νικήτα Νομικού, και η έντονη συγκίνησή της
Δούκισσα Νομικού
Δούκισσα Νομικού
Δούκισσα Νομικού
Δούκισσα Νομικού

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ