Follow us

Ναταλία Γερμανού | "Εγώ παντρεύτηκα με κουμπάρα τη Βίσση και δεν το έμαθε κανείς"

Το σχόλιο της Ναταλία Γερμανού για τον γάμου του Πάνου Μουζουράκη.

MissBloom TEAM
Ναταλία Γερμανού Instagram

Τις τελευταίες μέρες, το θέμα που επικρατεί στην επικαιρότητα είναι, αναμφίβολα, ο γάμος του Πάνου Μουζουράκη με την αγαπημένη του, Μαριλού Κόζαρη. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου το Σάββατο 27 Μαΐου, όμως η πανέμορφη τελετή δεν ήταν το μόνο που σχολιάστηκε από τα media.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο λίγο νωρίτερα στο οποίο εξέφραζε τη δυσαρέσκειά του για τη διαρροή των πληροφοριών περί του γάμου του, αλλά έστελνε και ένα μήνυμα προς τους δημοσιογράφους προκειμένου να κρατήσουν μία αποστασιοποιημένη στάση εκείνη τη μέρα.

Βλέποντας τις φωτογραφίες και τα βίντεο από το γλέντι, η Ναταλία Γερμανού, όπως και αρκετές εκπομπές, σχολίασε το γεγονός φέρνοντας στη μνήμη της τη δική της εμπειρία από τον γάμο της.

"Να συμφωνήσουμε ότι αν θέλεις να παντρευτείς χωρίς να έχεις κάμερες απλώς δεν λες πότε θα παντρευτείς, που παντρεύεσαι ή δε λες καν ότι παντρεύεσαι και απλά πας και παντρεύεσαι και τελειώνει το θέμα; Σας τα λέω εγώ που παντρεύτηκα με κουμπάρα τη Βίσση, καλεσμένους τον Ρέμο με τη Γαρμπή και δεν πήρε χαμπάρι άνθρωπος; Λέμε τώρα. Άμα θες γίνεται" δήλωσε η παρουσιάστρια.

Ναταλία Γερμανού | "Εγώ παντρεύτηκα με κουμπάρα τη Βίσση και δεν το έμαθε κανείς"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ