Follow us

Ελένη Φουρέιρα - H μεγάλη επιστροφή | Η εκρηκτική εμφάνιση στην πρώτη της συναυλία μετά τη γέννα και οι λαμπεροί καλεσμένοι

Η Ελένη Φουρέιρα έκανε μία από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της, στο πρώτο της live μετά τη γέννηση του γιου της.

MissBloom TEAM
Ελένη Φουρέιρα NDP

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή της Ελένης Φουρέιρα στις live εμφανίσεις είναι γεγονός. Έχοντας γίνει μητέρα για πρώτη φορά, μόλις 3 μήνες πριν, η τραγουδίστρια απείχε από την "ενεργό δράση" προκειμένου να αφοσιωθεί στον μονάκριβο γιο της. Ωστόσο, επέστρεψε πιο έτοιμη από ποτέ και έτσι η ανυπομονησία των πιστών φανς της έφτασε επιτέλους στο τέλος της.

Η πρώτη συναυλία της Ελένης Φουρέιρα, μέρος του tour της σε Ελλάδα και Ευρώπη, έλαβε χώρα στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας στις 27 Μαΐου. Πλήθος κόσμου βρέθηκε εκεί για να θαυμάσει την εκρηκτική τραγουδίστρια στο πρώτο της live, μετά τη γέννηση του γιου της και η εντυπωσιακή παρουσία της τους δικαίωσε.

Ελένη Φουρέιρα - H μεγάλη επιστροφή | Η εκρηκτική εμφάνιση στην πρώτη της συναυλία μετά τη γέννα και οι λαμπεροί καλεσμένοι

Η Ελένη Φουρέιρα εμφανίστηκε επί σκηνής φορώντας ένα κολάν με print και ένα τοπ-κορσέ σε γαλάζια απόχρωση, αποδεικνύοντας πως το σώμα της έχει επανέλθει πλήρως μετά την πρόσφατη εγκυμοσύνη της. Ακόμη φορούσε πλατφόρμες με χοντρό τακούνι, οι οποίες ωστόσο δεν την εμπόδισαν από το να χορέψει και να δώσει τον καλύτερο της εαυτό.

Ελένη Φουρέιρα
Ελένη Φουρέιρα

Πριν τη συναυλία της, και ενώ έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, η τραγουδίστρια προτίμησε να φορέσει ένα πιο κάζουαλ σύνολο με ένα oversized t-shirt, τύπου πόλο και λαμπερές metallic μπότες που πρόσθεσαν το απαραίτητο glam στο look.

Ελένη Φουρέιρα

Μεταξύ των παρευρισκόμενων, ήταν φυσικά και αρκετοί celebrities, οι οποίοι απόλαυσαν την σταρ και διασκέδασαν με τα τραγούδια της. Ο Κώστας Κοκκινάκης με τη σύντροφό του, Χριστίνα Κανελλοπούλου, ο Ηλίας Βρεττός, το μοντέλο, Χαρά Παππά, αλλά και ο ηθοποιός, Ραφαήλ Καριοτάκης, ήταν κάποιοι μόνο από αυτούς.

Ηλίας Βρεττός
Γιώργος Κοκκινάκης
Χαρα Παππά
Ραφαήλ Καριοτάκης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ