Follow us

Η Σοφία Καρβέλα μιλάει για τη ζωή της στην Αμερική | "Με βρίζουν ότι δε μιλάω ελληνικά στα παιδιά μου..."

"Είμαι 39 χρονών και είμαι από τα 17 στη Νέα Υόρκη..."

MissBloom TEAM
Σοφία Καρβέλα Instagram

Στην εκπομπή "Happy Day" παραχώρησε σήμερα το πρωί συνέντευξη η Σοφία Καρβέλα, με αφορμή το λανσάρισμα της νέας κολεξιόν της με μαγιό. Η γνωστή στιλίστρια και κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα μίλησε ανοιχτά για τη ζωή της στην Αμερική, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων πως εκεί βρήκε τον εαυτό της.

Η πιο stylish γιαγιά της Ελλάδας | Η Άννα Βίσση στο κέντρο της Αθήνας με τη Σοφία και τα δύο της εγγόνια

Η Σοφία Καρβέλα σημείωσε πως ζει στη Νέα Υόρκη από τα δεκαεπτά της χρόνια ενώ τόνισε πως δεν οδηγεί, αγαπάει όμως να παίρνει το τρένο κάνοντας τις μετακινήσεις της πολύ πιο εύκολες. Στη συνέχεια, η ίδια δήλωσε πως επέλεξε να γεννήσει και να μεγαλώσει εκεί τα παιδιά της αν και όπως είπε, συχνά στο Instagram τη βρίζουν που δεν τους μιλάει ελληνικά.

"Είμαι 39 χρονών και είμαι από τα 17 στη Νέα Υόρκη. Πέρασαν τα χρόνια. Υπάρχει πολλή ταλαιπωρία στη Νέα Υόρκη. Αλλά μου αρέσει. Πήγα να σπουδάσω, κάτι το οποίο τελικά δεν κατάφερα να κάνω. Ευτυχώς ή δυστυχώς. Το έπαιζα ηθοποιός για λίγο καιρό. Μετά σιγά σιγά, δυναμικά μπήκα στην μόδα. Δεν το άφησα ποτέ, συνειδητοποίησα ότι μου αρέσει πολύ αυτό, το αγαπώ και βρήκα χαρά σε αυτό. Είναι μια δύσκολη πόλη, έχει δύσκολους ρυθμούς. Είναι μια πόλη που αγαπώ πολύ, βρήκα τον εαυτό μου."

"Εγώ δεν οδηγώ, παίρνω το τρένο και για μένα είναι πιο εύκολο να μετακινούμαι. Εκεί γέννησα και μεγαλώνω τα παιδιά μου. Μου αρέσει ο τρόπος ζωής. Με βρίζουν στο Instagram ότι δε μιλάω ελληνικά στα παιδιά. Τους μιλάω και κάνουν και μάθημα ελληνικών δυο φορές την εβδομάδα.", σημείωσε η Σοφία Καρβέλα.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ