Follow us

Naomi Campbell | Αποκάλυψε για πρώτη φορά ποιος superstar θα είναι ο νονός της κόρης της

Η Naomi Campbell εκπλήσσει τους θαυμαστές της με τη νέα είδηση.

Naomi Splash News / Ideal Image

Ο απόλυτος Αμερικανός ροκ σταρ Lenny Kravitz είχε λίγες μέρες πριν τα 59α γενέθλια του και το μοντέλο Naomi Campbell θέλησε να του ευχηθεί με μία δημοσίευση, η οποία είχε μία αποκάλυψη που συζητήθηκε πολύ.

Στη συγκεκριμένη δημοσίευση συμπεριλαμβάνονται δύο φωτογραφίες, όπου στην πρώτη που είναι και ασπρόμαυρη, ποζάρει ο τραγουδιστής με το σούπερ μόντελ και είναι πιο όμορφοι από ποτέ, ενώ στην δεύτερη έγχρωμη φωτογραφία, βλέπουμε μαζί τους και την κόρη της Naomi, την οποία κρατάει αγκαλιά.

Πέρα από το γεγονός ότι η Naomi Campbell ανέβασε φωτογραφία με την κόρη της, σοκ προκάλεσε και η αποκάλυψη της ανάμεσα στις ευχές για τα χρόνια πολλά στον ροκ σταρ.

"Χρόνια πολλά αγαπημένε μου @lennykravitz Σε αγαπάμε αδερφέ/νονέ, είσαι ο απόλυτος ροκ σταρ. Ευχές για την ξεχωριστή σου μέρα".

Η δήλωση ότι ο Lenny Kravitz είναι ο νονός της μικρής της κόρης, προκάλεσε τεράστια έκπληξη στους θαυμαστές, καθώς η 53χρονη δεν συνηθίζει να μοιράζεται πληροφορίες σχετικά με την κόρη της και προσέχει πολύ να την κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Σημαντική απόδειξη σε αυτό αποτελεί το γεγονός ότι, η Naomi δεν έχει αποκαλύψει την ταυτότητα του πατέρα, ούτε έχει δημοσιοποιήσει ποτέ το όνομα της μικρής της.

Μάλιστα στο παρελθόν είχε αναγκαστεί να απαντήσει σε εικασίες σχετικά με την βιολογική καταγωγή του παιδιού της, τονίζοντας ότι: "Δεν υιοθετήθηκε - είναι δικό μου παιδί".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ