Follow us

Kylie Minogue | Οι θρυλικοί έρωτες μιας λαμπερής σταρ

Η σταρ μόλις έγινε 55 ετών και μετράει πλήθος επιτυχιών στη δουλειά της, αλλά και στην προσωπική της ζωή. Κανείς όμως δεν μπορεί να πει αν είναι τελικά άτυχη στον έρωτα ή απλώς μια ανεξάρτητη γυναίκα που ζει την κάθε της στιγμή.

MissBloom TEAM
Kylie Minogue Splash News / Ideal Image

Πλάσμα φωτεινό, δροσερό, γεμάτο ενέργεια η Kylie Minogue είναι από τις λίγες τραγουδίστριες που κατορθώνει να παραμένει επίκαιρη και να σημειώνει επιτυχίες κάθε δεκαετία.

Το δικό της αστέρι δεν έσβησε στα 80's ή τα 90's. Από την εποχή των I should be so lucky, Tears on my Pillow, του χορευτικό Loco-motion κι αργότερα του αισθησιακού Slow ή του ανατρεπτικού ντουέτου της με τον Νick Cave Where the wild Roses Grow και το σημερινό Padam-padam, η Κylie αποδεικνύει πως έχει πολλά πρόσωπα και μπορεί να σαγηνεύει κάθε φορά το κοινό της.

Το ίδιο φαίνεται να ισχύει και με τους άντρες. Έχοντας κάνει μια σειρά από δεσμούς με υπέροχους άντρες δεν μπορεί να πει κανείς με βεβαιότητα αν υπήρξε άτυχη και δεν βρήκε τον έναν και μοναδικό ή αν ενσαρκώνει την απόλυτη αντι-Σταχτοπούτα: αυτή που δεν θα κάτσει να σκάσει, αλλά θα δεχθεί όσα της προσφέρει η ζωή.

Ας δούμε λοιπόν μαζί τους σταθμούς της καρδιάς της, και όσα κατάφερε να ξεπεράσει και να συνεχίσει.

Ο νεανικός έρωτας, Jason Donovan

Ήταν το αγαπημένο μας ζευγάρι στη δεκαετία του 1980. Συμπρωταγωνιστούσαν στη βρετανική σειρά Neighbours, κι όταν αποκαλύφθηκε πως όντως ήταν ζευγάρι, οι θαυμαστές τους ξετρελάθηκαν. Ως επιστέγασμα ήρθε η φανταστική ποπ μπαλάντα Especially For You, υπό τον ήχο της οποίας οι παλιότεροι χορέψαμε μπλουζ και βάζαμε στο τέρμα όταν ερωτευόμασταν κοιτάζοντας αφηρημένοι κάποιο πόστερ στον τοίχο του δωματίου μας. Και οι δύο ήταν ηθοποιοί και τραγουδιστές. Έτσι, ταξίδευαν ανά τον κόσμο.

Μια μέρα η Κylie πήρε την απόφαση να τερματίσει το τριετές ειδύλλιο με τον Jason- καθώς είχε γνωρίσει και ερωτευτεί τον frontman των INXS Μichael Hutchence, έναν από τους πιο σέξι άντρες τις εποχής. Το χτύπημα ήταν βαρύ για τον Donovan. Ο ίδιος θα παραδεχόταν αργότερα πως εκείνο το τηλεφώνημα, θα επηρέαζε τη ζωή του για τα επόμενα χρόνια.

Ο Donovan βρισκόταν στη Νέα Υόρκη και η Κylie στην Ιαπωνία, όταν του είπε ότι τελείωσε η σχέση τους. Μιλώντας στη Mirror το 2016 ο 54χρονος σήμερα είχε πει πως: "Ήταν ένας εξαιρετικά επώδυνος χωρισμός και χωρίς αμφιβολία μου πήρε πολύ καιρό να συνέλθω από αυτόν. Σίγουρα χρόνια".

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ