Follow us

Η Λάουρα Νάργες αγνώριστη το 2014 | Τα μακριά ξανθά μαλλιά και το σέξι εφαρμοστό φόρεμα

Το εντυωσιακό night out look της Λάουρα Νάργες, πριν από 9 χρόνια.

MissBloom TEAM
Λάουρα Νάργες NDP Photo Agency

Το τελευταίο διάστημα η Λάουρα Νάργες βιώνει μία από τις πιο ξεχωριστές περιόδους της ζωής της, αφού μόλις λίγους μήνες πριν υποδέχθηκε στον κόσμο το πρώτο της παιδί- καρπό του έρωτά της με τον τραγουδιστή, Χρήστο Σαντικάι. Η ίδια, πλέον, έχει κοντά καστανόξανθα μαλλιά, όμως πριν από αρκετά χρόνια τη θυμόμαστε πολύ διαφορετική -αλλά εξίσου εντυπωσιακή- και μία φωτογραφία από το παρελθόν της, μας το επιβεβαίωσε περίτρανα.

Όταν πρωτογνωρίσαμε τη Λάουρα Νάργες ήταν μία πανέμορφη κατάξανθη κοπέλα με ένα πολύ ιδιαίτερο και απόλυτα θηλυκό προσωπικό στιλ. Όπως και τώρα, έτσι και τότε κάθε της εμφάνιση μαγνήτιζε τα βλέμματα και ένα συγκεκριμένο look από τον Ιούνιο του 2014 είναι, χωρίς αμφιβολία, ένα από τα αγαπημένα μας.

Η Λάουρα Νάργες αγνώριστη το 2014 | Τα μακριά ξανθά μαλλιά και το σέξι εφαρμοστό φόρεμα

Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια είχε παραβρεθεί σε ένα καλοκαιρινό πάρτυ, σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί των Νοτίων Προαστίων. Μαυρισμένη, με μακριά ξανθά μαλλιά και φορώντας ένα πολύ κολακευτικό φόρεμα, η Λάουρα Νάργες ήταν από τις πιο καλοντυμένες τις βραδιάς.

Λάουρα Νάργες

Συγκεκριμένα, επέλεξε για την περίσταση ένα μαύρο μάξι φόρεμα με ανοιχτή πλάτη και στενή εφαρμογή που αναδείκνυε το καλλίγραμμο σώμα της, κερδίζοντας έτσι -επάξια- τις εντυπώσεις.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ