Δανάη Μπάρκα | Είναι τελικά σε σχέση; Η ίδια απαντάει μέσω ενός Q&A

Η Δανάη Μπάρκα σε μία αποκαλυπτική εξομολόγηση.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η αγαπημένη μας παρουσιάστρια της εκπομπής ''Πάμε Δανάη'', Δανάη Μπάρκα, λίγες ώρες πριν θέλησε να κάνει ένα Q&A και να δώσει την δυνατότητα στους χιλιάδες ακολούθους της να την ρωτήσουν ότι θέλουν.

Η 30χρονη παρουσιάστρια που φημίζεται για τα ακομπλεξάριστα και αφιλτράριστα post της, επέλεξε να απαντήσει με τον ίδιο αυθορμητισμό στις ερωτήσεις που αφορούν την επαγγελματική και την προσωπική της ζωή.

Σε ερώτηση ενός ακόλουθου για το πώς είναι αυτή την περίοδο στην προσωπική της ζωή η 30χρονη απάντησε: "Προσπαθώ να είμαι καλά μόνη μου έτσι ώστε να μπορώ να συνυπάρχω και με άλλους όταν αυτό συμβαίνει. Είτε φίλους, είτε οτιδήποτε. Γενικά είναι ωραίο να υπάρχουν στη ζωή μας άνθρωποι που χαίρονται να μας βλέπουν να γελάμε και κάνουν τα πάντα γι' αυτό. Ωστόσο δεν αισθανόμουν ποτέ άνετα να μιλάω δημόσια για την ιδιωτική μου ζωή".

Η ηθοποιός-παρουσιάστρια ακόμα ανέβασε στην ερώτηση Τίμος; ενός ακολούθου, ένα στόρι όπου είναι με τον Τίμο Ζαχαράτο και εκείνη, όπως λέει χορεύει, ενώ εκείνος ''βρίσκεται στον κόσμο του''.

Η Δανάη Μπάρκα σε παλαιότερη συνέντευξη του περιοδικού ΟΚ! είχε απαντήσει στην ερώτηση για την χημεία με τον σεφ Τίμο Ζαχαράτο: "Υπάρχει. Το πιο αστείο είναι με τον κόσμο που ενθουσιάζεται όταν μας πετυχαίνουν έξω. "Τι ωραία που σας βλέπουμε μαζί!" φωνάζουν. Μετά τη μεγάλη σχέση που είχα, δεν έχει υπάρξει κάτι τελεσίδικο, οπότε τα μετατρέπω όλα σε χιούμορ. Έχω μάθει να κρατάω μικρό καλάθι".