Follow us

Η Άννα Πρέλεβιτς λάμπει από ευτυχία | Η πρώτη εμφάνιση μετά τον γάμο της, φορώντας μίνι φούστα

Το stylish σύνολο της Άννας Πρέλεβιτς, λίγες μόλις μέρες μετά τον γάμο της.

MissBloom TEAM
Η Άννα Πρέλεβιτς λάμπει από ευτυχία | Η πρώτη εμφάνιση μετά τον γάμο της, φορώντας μίνι φούστα NDP Photo Agency

Πάνε μόνο λίγες ημέρες από όταν η Άννα Πρέλεβιτς ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της, Νικήτα Νομικό. Στη λαμπερή τελετή βρέθηκαν όλοι οι κοντινοί φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού, μεταξύ των οποίων -φυσικά- και η αδερφή του γαμπρού, Δούκισσα Νομικού.

Η νεόνυμφη Άννα Πρέλεβιτς, όπως φαίνεται, δεν έχει "αποχωριστεί" το χαμόγελό της από εκείνη την πολύ ξεχωριστή μέρα για τη ζωή της. Πρόσφατα, απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό να περπατάει, κρατώντας μία πανέμορφη ανθοδέσμη και έμοιαζε, πραγματικά, πιο ευτυχισμένη και λαμπερή από ποτέ.

Μάλιστα, το μοντέλο ήταν ιδιαίτερα stylish σε αυτή την εμφάνισή της, όπως άλλωστε συνηθίζει με τα εντυπωσιακά looks της να αποτελούν συχνά αντικείμενο έμπνευσης για τις fashion lovers της χώρας.

Η Άννα Πρέλεβιτς λάμπει από ευτυχία | Η πρώτη εμφάνιση μετά τον γάμο της, φορώντας μίνι φούστα
Άννα Πρέλεβιτς
Άννα Πρέλεβιτς

Φορώντας μία απλή μακρυμάνικη μπλούζα σε λευκό χρώμα και μία μίνι φούστα που αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της, η Άννα Πρέλεβιτς κατάφερε να μαγνητίσει όλα τα βλέμματα στη βόλτα της. Ολοκλήρωσε το κομψό σύνολό της με sneakers, προκειμένου να είναι άνετη και χαλαρή.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ