Follow us

Μαριέττα Χρουσαλά | Ποζάρει με μαγιό στην πισίνα κι εμείς "σκάμε" από τη ζήλεια μας αγναντεύοντας τη βροχή

Η Μαριέττα Χρουσαλά εντυπωσιάζει ακόμη μία φορά με τη νέα της φωτογραφία, με "άρωμα καλοκαιριού," στο Instagram.

MissBloom TEAM
Μαριέττα Χρουσαλά | Το παραμυθένιο νυφικό της στον γάμο της με τον Λέοντα Πατίτσα NDP Photo Agency

Από όταν πρωτογνωρίσαμε τη Μαριέττα Χρουσαλά το 2003 μετά τη στέψη της ως Σταρ Ελλάς, μέχρι και σήμερα, η ίδια θεωρείται μία από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες. Η πιο πρόσφατη φωτογραφία της στο Instagram, μας το υπενθυμίζει περίτρανα.

Μετά από 2 εγκυμοσύνες, το μοντέλο και επιχειρηματίας μοιάζει να μην έχει αλλάξει καθόλου από τα 20 της. Διατηρώντας, μάλιστα, ένα αρκετά ενεργό προφίλ στα social media, μας προσφέρει συχνά την ευκαιρία να τη θαυμάσουμε σε κάποιο νέο στιγμιότυπο από την καθημερινότητά της, που θα μας αφήσει -αναμφίβολα- με το στόμα "ανοιχτό".

Αυτή τη φορά, η Μαριέττα Χρουσαλά ενθουσίασε τους followers της -οι οποίοι πλέον έχουν φτάσει τους 180.000- με μία άκρως καλοκαιρινή ανάρτηση. Συγκεκριμένα, μοιράστηκε μία φωτογραφία της στην πισίνα, όπου ποζάρει χαμογελαστή φορώντας ένα ολόλευκο μαγιό, που αναδεικνύει την επιδερμίδα της.

Μάλιστα, δεν μπορούμε παρά να σχολιάσουμε τις αξιοζήλευτες αναλογίες και τους γραμμωμένους κοιλιακούς της Μαριέττας Χρουσαλά, οι οποίοι παραμένουν ίδιοι όσα χρόνια και αν περάσουν.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ