Follow us

Η Βρετανή αθλήτρια Έμα Πάλαντ Μπράουν απαντά σε όσους σχολίασαν το αίμα της περιόδου στην αθλητική της εμφάνιση

Ένας λεκές από αίμα περιόδου ενόχλησε το 2023 χρήστες των social, λες και δεν συμβαίνει κάθε μήνα στο 50% του πληθυσμού της γης.

MissBloom TEAM
Pallant Instagram

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η εικόνα της αθλήτριας τρίαθλου από τη Μ. Βρετανία, Έμα Πάλαντ Μπράουν. Η εικόνα αναρτήθηκε από το PTO European Open στην Ίμπιζα και σχολιάστηκε αρνητικά από έναν χρήστη στο Instagram που έγραψε: "Δεν είναι και η πιο κολακευτική φωτογραφία... σίγουρα μπορείς να κοπεί λίγο καλύτερα".

Το σχόλιο παρότρυνε την Πάλαντ Μπράουν να απαντήσει: "Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, αλλά σίγουρα είναι κάτι για το οποίο δεν ντρέπομαι να μιλήσω, γιατί είναι η πραγματικότητα των γυναικών στον αθλητισμό.

Η περίοδός μου έρχεται πάνω από ένα μήνα ενδιάμεσα και θα υπάρξει μια μέρα που θα είναι εξαιρετικά βαριά, προσεύχομαι να μην είναι η μέρα του αγώνα, αλλά κάθε τόσο είναι. Όποιο ταμπόν και αν έχω πειραματιστεί, για οτιδήποτε πάνω από 3 ώρες είναι πολύ βαρύ. Οπότε, όπως κάποιος μπορεί να έχει προβλήματα με το έντερο σε έναν αγώνα, έτσι και εγώ πρέπει να το καταπιώ και να δώσω αυτό που έχω και να μη φοβάμαι να μιλήσω σε γυναίκες που έχουν το ίδιο πρόβλημα".

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ